Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.09.2010 16:13

Петриченко П.М.: Відкрите звернення до співголів НТСЕР

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

7 вересня 2010 року має відбутися чергове засідання Національної тристоронньої соціально-економічної ради при Президентові України. У зв’язку з чисельними порушеннями з боку Федерації профспілок України прав і інтересів профспілок, що увійшли до складу На

7 вересня 2010 року має відбутися чергове засідання Національної тристоронньої соціально-економічної ради при Президентові України. У зв’язку з чисельними порушеннями з боку Федерації профспілок України прав і інтересів профспілок, що увійшли до складу Національного спільного представницького органу профспілок, я як член Національної тристоронньої соціально-економічної ради при Президентові України звернувся до співголів НТСЕР: Міністра праці і соціальної політики НАРАГИ В.І., Керівника СПО роботодавців на Національному рівні МИРОШНИЧЕНКА А.В., до Голови ФПУ ХАРИ В.Г. з пропозицією термінового розглянути питання: «Щодо порушень Федерацією профспілок України принпипів соціального діалогу та відсторонення профспілок Національного спільного представницького органу профспілок (НСПО) від участі в Генеральній угоді і позбавлення їх права представляти інтереси застрахованих осіб в фондах соціального страхування». Таке звернення також було направлено Президенту України п. ЯНУКОВИЧУ В.Ф. та керівнику секретаріату НТСЕР п. ЗАРЬКО Н.І. Сподіваємося, що і Урядова сторона, і сторона роботодавців з розумінням віднесуться до цієї пропозиції та проявлять волю аби знайти правильне рішення та вихід із ситуації яка склалася на цей час в профспілковому середовищу.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]