Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.12.2008 12:54

Винесено рішення по справі про притягнення Власенка Ф.А. до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 122 КУпАП

02.12.2008 року суддею Малиновського районного суду м. Одеси Журиком С.В. була розглянута справа про притягнення Власенка Ф.А. до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 122 КУпАП.

02.12.2008 року суддею Малиновського районного суду м. Одеси Журиком С.В. була розглянута справа про притягнення Власенка Ф.А. до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 122 КУпАП.

За результатами розгляду справи, наші вимоги були задоволені в повному обсязі, а провадження по вказаній справі закрито за п. 1 ч. 1 ст.  247 КУпАП, тобто за відсутністю події і складу адміністративного правопорушення.

Нагадуємо, що після подій, що відбулися 18.11.2008 року, Керуючим партнером ЮФ «Прайм Юріс» було опубліковано відкритий лист щодо неправомірних та незаконних дій судді Малиновського районного суду м. Одеси Журика С.В..

 Також, на ім’я голови Малиновського районного суду м. Одеси була подана скарга на неправомірні та незаконні дії судді Малиновського районного суду м. Одеси Журика С.В.

25.11.2008 року в справі було оголошено перерву у зв’язку з неявкою свідків.

02.12.2008 року, після поданих клопотань та письмових пояснень по справі, суддя Журик С.В. розглядав справу в залі судових засідань з фіксацією судового засідання за допомогою технічних засобів, однак без мантії та нагрудного знаку відповідного зразку.

Оголошення постанови по справі відбувалось 02.12.2008 року в залі судового засідання без фіксації судового процесу технічними засобами.

Так при розгляді справи 02.12.2008 року суддею Журиком С.В., не зважаючи на подані клопотання та скарги, було допущено велику кількість порушень діючого законодавства України, а саме ст. 8, ч. 2 ст. 19, ст. 59, п. 7 ч. 3 ст. 129 Конституції України, ч. 4 ст. 9, ч. 2 ст. 134 Закону України «Про судоустрій України», ст.ст. 268, 271 КУпАП.

Також, в своїй постанові суддя Малиновського районного суду м. Одеси Журик С.В. вказав на те, що вона є остаточною та оскарженню не підлягає, що в свою чергу суперечить ст. 294 КУпАП та свідчить про необізнаність судді в діючому законодавстві України та безпосередньо в змінах, що відбулися 24.09.2008 року в  КУпАП.

Більш того, що, на наш погляд, є неприпустимим для представника судової влади, після оголошення постанови суддя Журик С.В. вказав, що окремим процесуальним рішенням буде вирішено питання щодо перевірки господарської діяльності ЮФ «Прайм Юріс» з незрозумілих для нас правових підстав.

Наведені дії судді Журика С.В. щодо погроз в адресу ЮФ «Прайм Юріс» вважаємо такими, що є втручанням в господарську діяльність ЮФ та, на наш погляд, пов’язані з відкритим листом Керуючого партнера ЮФ «Прайм Юріс» Пономаренка Д.В. та  відповідною скаргою поданою на ім’я голови Малиновського районного суду м. Одеси.

Всі обставини та порушення підтверджені аудіозаписом, який здійснював Пономаренко Д.В. під час розгляду справи.  

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]