Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.10.2015 13:35

Рецепт для Порошенка

Народний депутат України VII скликання (2012-2014)

Дуже простий і надійний: бути щирим з українцями. Сила України в міцності рівностороннього трикутника, де на трьох його вершинах знаходяться: НАРОД, АРМІЯ та ВЛАДА!

Дуже простий і надійний: бути щирим з українцями.

Сила України в міцності рівностороннього трикутника, де на трьох його вершинах знаходяться: НАРОД, АРМІЯ та ВЛАДА!

- Війна об'єднала Україну, жертовність людей та сильний волонтерський рух згуртували Схід, Захід, Північ та Південь України - ми стали НАРОДОМ! Ще трохи і ми кінцево вичавимо із себе совка і станемо повноцінною УКРАЇНСЬКОЮ НАЦІЄЮ!

- Українці створили свою АРМІЮ! Це все завдяки ДОБРОВОЛЬЧОМУ ВІЙСЬКОВОМУ РУХОВІ (добровольчі батальйони). Як на мене - це сучасний прообраз УПА, коли на генетичному рівні українці відновили НАРОДНУ АРМІЮ! Сьогодні ці вояки ввійшли в лави ЗСУ і в майбутньому складуть кістяк КОНТРАКТНОЇ АРМІЇ!

- Маємо нову, постмайданну українську владу, нового Президента, парламент, уряд... Але, щось НЕ Є МІЦНОЮ ЦЯ ВЕРШИНА ТРИКУТНИКА... НЕ МАЄ ЦЯ ВЛАДА ПОВНОЇ ДОВІРИ ЛЮДЕЙ... Більше того, в суспільстві росте температура невдоволення, по багатьох питаннях...

Отже, ВЛАДУ необхідно: або підштовхнути до власного перезавантаження, або, ЗМІНИТИ. Демократично!

Який рецепт я хочу запропонувати Президентові Порошенко?

1. Врахувати вимоги громадянського суспільства щодо найважливіших кроків: відставка Генпрокурора Шокіна, прийняття закону про реформування держслужби, продовження мораторію на заборону продажі земель с/г призначення, судова реформа, зміна уряду Яценюка, покарання винних у розстрілах Небесної Сотні, повернення в Україну вкрадених бандою Януковича коштів і т. д. і т. п...

2. Усунути непорозуміння щодо різного трактування Мінських угод (як рецепту мирного врегулювання війни на Донбасі). Що, в зв'язку з цим, потрібно зробити? Просту річ. Витягнути ці угоди на світло. Щоб вся українська громада знала - про що йдеться.

Єдино правильним кроком в цьому є ВНЕСЕННЯ МІНСЬКИХ УГОД НА РАТИФІКАЦІЮ ДО УКРАЇНСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ!

Пане Президенте!

Сильний той, хто визнає власні прорахунки! Не помиляється тільки той, хто нічого не робить! Українці завжди гратулюють того, хто йде до них за порадою! МИ ЦЕ ДУЖЕ ШАНУЄМО І ПІДТРИМУЄМО!

Так, я розумію, що ВРУ не підтримає ці угоди. Але, це буде не поразкою Вашою, а перемогою! Оскільки, Ви, отримаєте позицію НАРОДУ (через парламент) з рекомендацією, ЩО РОБИТИ ДАЛІ.  

Деякі положення Мінських угод будуть підтримані, деякі категорично відторгнені.  

Це нормально!  

Ви матимете всі підстави рекомендувати європейській, світовій антипутінській коаліції новий рецепт виходу із кризи на Донбасі.

Але, найголовніше, Ви ВІДНОВИТЕ ДОВІРУ НАРОДУ ДО ВЛАДИ!

А ЦЕ ТАК ВАЖЛИВО ДЛЯ МІЦНОГО УКРАЇНСЬКОГО ТРИКУТНИКА!!!  

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]