Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.10.2017 04:54

З маршу Покрови на вахту над новим унітазом Януковича

Реалії подій у розвіт другого "бабиного літа" нинішньої осені.

Найбільше у стрічках останніх новин святкових діб Покрови публікацій проти маршу націоналістів у Києві. Позаяк вельми показовим, просто таки грандіозним виявилося дійство в столиці у пору золотого «бабиного літа». «Дуже правильні» почали нервово йорзати жупами перед комп’ютерами з приводу того, що, мовляв, кому це потрібно ходити колонами, та ще й зі смолоскипами перед злочинним режимом. Бачите, Бандера з Шухевичем не шпацирували стрункими рядами, а засукували рукави і знищували ворогів.

 Іншими словами, закликають «сталити ножі». Інші вважають марш у безсмертну пам'ять героїв УПА взагалі повним безглуздям. На нас же, мовляв, дивиться вся Європа, а ми маршируємо зі смолоскипами. Але та ж таки Хевропа байдуже, крізь пальці спостерігає за тим, як наша держава стікає кров`ю, щотижня хоронячи своїх оборонців…

Минула субота і справді стала порою єднання націоналістичних сил, і це дійсноі викликало жахливий переляк насамперед у Росії та її посіпак з "рускАвА міра" всередині України. Бо ж добре знає шкідливий кіт чиє сало з’їв. Десятки і десятки тисяч ідейних українців, окрім тих, що несуть вахту в АТО, готові на самопожертву заради незалежності своєї Вітчизни, заради розквіту рідної мови, культури, котрі й далі гнобить ненажерливий сусіда – це справді свято єдності, згуртованості, спільності. А виступати проти подібного, це, панове, плюватися проти вітру. Не поспішайте - моя вам порада…

Із цього приводу пригадалося, як, напевне, в кінці 2013-го чи на початку 2014-го брати Капранови на котромусь Інтернет ресурсі написали, що пора, мовляв, не просто славень України співати, де є слова: «Душу й тіло ми положим за нашу Свободу…», а діяти насправжки. Інакше б сказати, покладіть хоч одну смерть заради своєї неньки-України. Напевне, в таку неврочну мить вимовили це чоловіки. І слова їхні матеріалізувалися. Що ж ми нині маємо? Понад 11 тисяч загиблих у Східному Донбасі, а сім відсотків території опинилася в окупації, міста і села Донбасу під загарбниками знищені й розорені, заростають чортополохом, мільйони громадян України в принизливому статусі біженців та переселенців. Тому не ганьбіться, панове повчателі, страхополихи перед вуличною згуртованістю мас. Не кривіть носи і прикрийте чорні роти супроти маршу гордих українців, які демонструють свій патріотизм у колонах готових виступити на захист рідної землі. І водночас також не підганяйте патріотів. На все свій час і Божа воля. Особливо ж у святій справі захисту, звільнення від окупантів своєї землі.

Дощ, знаєте, теж не виливається на землю з чистого неба. Спершу веселки воду п’ють з річок, озер і навіть із криниць. Тому Покрова в націоналістичних колонах – це тятива над нашим рідним краєм… І Бог їй у поміч…

юбьтрп

НА ВУЛИЦЯХ КИЄВА 14 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ

А ось, для тих, хто каже, що гуртування націоналістичних рядів у смолоскипній ході нічого не дає, що марші у пам'ять героїв УПА – дешева, парадна профанація, повідомлю.
Об’єднання сил «Національного корпусу», «Свободи», «Правого сектора», яке відбулося в ході маршу на Покрову у центрі Києва, продовжилося 16 жовтня увечері, з отриманням конкретного результату. Ці три сили взяли під свій контроль колишній вертолітний майданчик зниклого з Києва глави злочинного режиму донецьких В. Януковича і вимагають негайної націоналізації цього об`єкту. 

Підкреслю: це не привласнення, сказати б, експропріація цінностей, награбованих у народу дурнем на золотому унітазі. А крок до публічної націоналізації украденого високоранговим злодієм. Споруда, яка виросла на привласнені народні гроші, має невизначений статус. Можна сказати, - нічийна. Напевне ж, спеціально введена в такий туманний режим "вільного плавання", аби полегшено украсти його кимсь із олігархів, або ж наближених осіб до ви знаєте кого.

Тріумвірат націоналістичних сил, який підтримує свідома частина суспільства, взявши об’єкт під свою охорону, вимагає:

а) - повернути будівлю у державну власність;

б) - провести відкритий конкурс щодо цільового призначення споруди;

в) - провести незалежну та відкриту оцінку всього комплексу, включаючи вартість землі та всього іншого, що знаходиться на даному об’єкті;

г) - запровадити дієвий механізм, за яким вкрадені кошти, вкладені у будівлю, почнуть приносити користь громаді.

Націоналісти при цьому заявили:
"Ми повернемо контроль над будівлею лише державній установі під контролем київської громади". 

Так, власне, записано у вимозі патріотичних сил. Вони попереджають: у них достатньо ресурсів, аби утримати об’єкт під контролем скільки потрібно для цього часу. Націоналісти, оволодівши майданчиком, викликали поліцію. Одначе ніхто з силовиків не з’явився, аби оцінити дії патріотів. 
Мабуть, побоялися. Люди пишуть, що об’єкт загалом стратегічний. Відкриває підступи до Верховної Ради. Контролює Паркову алею. 

«Об’єкт досить автономний і зручний для оборони. З військо-організаційного погляду це досить розумний хід. Браво!»

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи