Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.01.2017 23:28

Гибійте самі під своїм "Дождем"

Від Москви до самих окраїн лунає відбірна лайка московітських "демократів", яким заборонили втирати мізки українцям, відключивши тонкого кремлівського пропагандиста-інтелектуала від ефіру

А ви казали, панове, що він ледве не наш друг, цей московітський телеканал «Дождь»… 

Заслужено показали йому на двері з України, а він б'ється, як телячий хвіст у петрівку. Все намагається "виправдатись", по-вовчи скалячи зуби на Україну і українців…

Ось весь день, особливо вечір п’ятниці, 13-го січня, цей хвалений «демократичний» мовник скаженою собакою обгавкує рішення України попрощатися з ним у кабельних мережах. Дійшло до того, що так ий собі О. Кашін, один із впливових осіб на мовнику, до речі, сильно битий в голову рашівськими бандюками. з піною на устах, верещав: «Да как они посмели…» Він же й заявив, що телеканал відключили не українці, які сидять в окопах на передовій, а київські обивателі. Іншими словами, набрався навіть нахабства пошукати захисту в тих, хто щодоби сотні разів потрапляє під смертельні обстріли путіно-шойгуйців з позицій російсько-терорестичних підрозділів. Либонь, уже геть без клепки.

Знав би він безпардонний московіт, як його і йому подібних суб’єктів шанують, люблять в Україні, його розгнуздану мову. Може він би ще попросив нас узяти дозвіл на виключення тупого зросійщення від «Дождя» в десяти тисяч убитих росіянами українців на Донбасі. Безмежний цинізм ординців. 

А загалом, годі слухати ці теревені начебто з критикою дій Кремля щодо України, але з принципових питань – «Крим наш!», «Російських військ в Донбасі немає!». Коли ж так, то радійте собі, панове цьому в своїй рідній рашці. Ні, як бачимо, їх це зовсім не цікавить. Їм потрібно понад усе це «вєщать» виключно на Україну. Аби шукати дурнів, які б повірили їм, на нашій стороні. 

Звичайно, «Дождь» це не ломовий, нахрапистий, хамський телеканал ГРТ, чи агресивно-державний - «Росія-24», газпромівський прислужник «НТВ», які луплять усяку дурню про нас напряму без оглядки на честь і совість, вигадуючи всякі небелиці. «Дождь», як він себе ідентифікує – незалежний інформаційний, ось під цією оманливою личиною і нав’язує нам все ту ж анексіоністську, загарбницьку кремлівську пропаганду. Щоправда, дещо тонше, в більш делікатній упаковці.

Поки писав ці рядки, «Дождь» подавав інтерв’ю з депутатом від КПРФ із Держдуми Росії, якимсь Валерієм Рашкіним. Запіненим, їй-право, запіненим комуністом. Балачка-гарячка знову про ідеї Леніна, про вірність «завоюванням Жовтня». Боже, яка неприкрита майня, малята… Запитується, нафіга це все нам, українцям?

Не знав, що такий примітивним виявиться ще один діяч із білокам’яної – гол. редактор радіо «ЭХО Москвы» Алєксєй Венедіктов. Цей заборону «Дождя» назвав «дрібним, примітивним і капризним». Ні, дорогой московіт, це сама що не є гібридна пропагандистська війна, і в ній немає нічого дрібного й капризного. Все важливо. Не лише криве слово, але й косий погляд з екрана також. Не потрібен він нам. 

Так що, панове московіти, успішно мокніть самі під своїм «Дождем». Нам це зовсім не потрібно.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]