Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.01.2016 00:30

Хто та як зраджує Україну і що з цим потрібно робити

Зврнення Громадянина України до своїх співвітчизників у час, коли загроза нависає над нашою державою. Розпосюджуйте його серед Інтернет спільноти, людей, котрі не розуміють, що відбувається з маніпуляціями довкруги Конституції і хто, для чого затіяв цю бож

                Зкожним днем стає все страшніше жити в рідній державі. Від усвідомлення того,куди й до чого нас ведуть. Ухопивши за два роги одразу. Один із них – Петро Порошенко.Зі своїм гидотним бізнесом, заводами й фабриками в РФ. Давно зрозумівши, що за своєшоколадне лайно і інше начиння, він готовий віддати хоч і пів України. Йогоміцно затисли попід руки й ведуть. А він, брехливий від природи, обманює,морочить усім нам українцям голови на кожному кроці, що ось чекайте, все врятуєякась там буцімто децентралізація, негайні зміни до  Конституції. Наче вона молоко дає. Як і безвізовийрежим про який не припиняє пудрити мізки з першого дня обрання на пост главидержави. А де він? У два брехливі писки разом зі своїм підпасичем Гройсманом, заливаютьнам так майстерно, а ми раденькі всі слухати та вірити,  аж роти пороззявляли. А як же ж гарно,зверніть увагу, підібрав тут  за природоюголовного «конституціаліста». Ледь що, пан Гройсман на словах, як на цимбалах,уже готовий симпозіум лауреатів Нобелівської премії проводити на користьправоти свого патрона. Тільки який нобелівець побажає втручатися в сморідні та нечестиві,не кашерні справи Банкової?

                Ну,а другий ріг, звичайно ж, це пан Яценюк. Прихопили його на мільйонах. А це ж,не забувайте, американські гроші: бо МВФ годується з Вашингтона. Тут і актиМиколи Гордієнка, голови Держфінслужби на мільярди вкраденого справі тиску напрем’єра посприяли. А звідти, щоб ви знали, приплющують, не то, що якийсь там Барна,вхопивши за циркулі побіля трибуни.

                Я,наївний зрадів тому, що головні злодії напередодні посварилися. Думав, нарешті  обкидаються болотом, позштовхають одні одних з управінських висот, знизиться рівень корупції, казнокрадства. (Про це читайте тут).Ні, їм обом пригрозили: сидіть тихо. Любіть одні одних. Якщо потрібно, то й понад силу.  І тому під оливами головних українських крадіїв зновумир та спокій, тільки поскрипування ресор при вивозі вкраденого.

                Ви,звичайно ж, запитаєте: а хто, власне, ухопив керманичів за роги?

                Почати доведеться здалека. 22 травня 1949 року з вікна психіатричної лікарні, з істеричнимикриками «Руські йдіть!», викинувся головнокомандуючий збройними силами США. Тодітам справді панувала подібна істерія. Московітів в Америці боялися. Нині всепомінялося. За океаном добре знають, що нині важливо не те, скільки ти маєштанків і літаків, навіть ракет дальнього радіусу дії, а які твої засоби впливуна загальні світові ресурси. На курс долара США, на ціну нафти, на діяльність Інтернету,всесвітньої банківської системи. І ви добре знаєте, в чиїх це руках знаходиться.І як діє.

                Алеє третій і вкрай важливий компонент змін по відношенню до травня, приміром,того ж таки 1949 року. Що Росія та США, як два найважливіших гравці на світовійарені, не зважаючи на подеколи відвертий антоганізм, гостру противагу, вряди-годинавіть загострену конфліктність з окремих позицій, усе таки за певних умов таобставин УМІЮТЬ сісти за стіл і домовитись.

                Атепер зверніть увагу на те, що в останні дні, не зважаючи на якусьдивовижну істерію з проштовхуванням дикунських, антиукраїнських поправок доКонституції України, які ж, звичайно, підірвуть мир, спокій у  державі, невідомо чим ще закінчаться,ніхто чомусь не каже, а де центр цього рукотворного, зміїного вулкану. Хто правитьусім цим хаосом у нашій країні? А що це справді крикливиця, можна навітьсудити з того, що Конституційний суд України до розгляду справи про конституційністьпевних змін в Основному законі приступить 30 січня ц.р., тобто у вихідний, у суботу. (Читайте повідомлення проце тут). Так пече, бачите, горить. Ви відчуваєте. У кого ж це насправді?

                Відкриваюцю таємницю, до якої, до речі, як мені здається, не міг докопатися, допетрати ніхто. Ні колеги журналісти,ні політки. Просто ні там, ні там, либонь, немає справжніх аналітиків. 

                Такось, 15 січня, в Калінінграді – РФ, в умовах закритого режиму зустрілися і малитривалі  секретні переговори упродовжпонад восьми годин помічник Держсекретаря США з питань безпеки в Європі іЄвразії Вікторія Нуланд та помічник глави Росії Владислав Сурков. Проце читайте тут.

 Про що вони говорили? Та звісно ж про Україну,і насамперед про неї. Підкреслю, без України. Чим все закінчилося видно з хаотичнихдій нашого парламенту, якого, немовби би дворового пса на ланцюгу націлили навзяття певної прешкоди. З Москви, чи Вашингтона, це вже не так важливо, аджевін узгоджений в обох столицях, прибув циркуляр до Києва, але все однонаписаний у Кремлі, як належить  валити суверенітет і цілісність нашої держави. І одразупочалися ходи зі змінами до Регламенту роботи парламенту, суттєвого приближеннямоменту визнання захоплених російсько-терористичними військами територій Донбасу зонами особливого статусу. А щоб було зрозуміло всім, тількивносяться зміни до Основного закону, як починають діяти три страшних статтіраніше вже у подібний спосіб принуки й нагинання нардепів до силоміцьного голосування "за" прийнятого Верховною Радою, підписаногоглавою держави закону. Всі, хто убивав наших людей, а за даними П. Порошенкатерористи вже поклали, за станом на 29 січня 2016 року,  до сирих могил 2269 наших вояки і ще значнобільше цивільних громадян, тут же стануть недоторканними. Як Ганна Гопко чиОлег Ляшко. Вони прощені державою. Їх ніхто не має права переслідувати, чи бодай дорікатиза війну проти України. Це, по-перше. По-друге, мають відбутися вибори в тій жеж дикунській ДонЛугандонії.  Призначеннябандитами й терористами своїх міліціянтів\поліціянтів, прокурорів, судів. А також різних там мерів, перів і всякого іншого керівного зброду з числа ж, зрозуміло, тих, хтоще нині бігає в Донбасі з автоматами, стріляє в бік ЗСУ. По-третє, все це шуйло-буйлощедро сідає на бюджет України. Ми зі своїх відрахувань маємо відбудувати дляних житло, сплатити за газ, за електроенергію. Видавати зарплату. Напевне ж, визнативсіх тих, хто убивав наших людей героями, учасниками бойових дій, платитипенсії тим, хто з  них поранений, контужений і по самі вінця путлєролюб.

Думаю, що цеєдиний прецедент у світовій історії зі здачі своїх союзників агресору. Фактичнорозбирання на столі організму живої держави, без анестезії. Країни, яка прагнестати демократичним європейським сувереном. Їй ампутують душу, серце,розбирають на органи. І при цьому мило усміхаються: терпи!                        Холодний,незграбний почерк того, що  ситуацію поУкраїні ділять на двох, видно хоча б з того, коли американці, вийшовши за межі здоровогоглузду вірять у те, начебто можна вибори в окупованих районах Донбасу можна провестине виводячи звідти війська загарбників за периметр державного кордону. У присутностібойовиків, за їхньої участі. Щоб вірувати в таке, треба, напевне, знати щеякусь додаткову умову, яка існує між США та РФ. Приміром, обіцянка Москви, щовсе буде добре. Що Кремль гарантує спокій і благополуччя в зоні біди. Що вонивгамують непокірних, ліквідують божевільних.  Але це все одно, що вирушати безпечно купатисяв водойму, яка кишить голодними алігаторами. Вони ще не переконалися: раша цезажди брехливе гавкання. За ним лише обман.

Відтак, уся бридка зараза зЛуганДонії невдовзі, бо блок-постів уже не буде, неодмінно стане частиноюнашого державного організму і вона почне розширюватись, розповзатися вглибУкраїни. Сюди, де нині створено Кремлем тисячі підривних груп з числа представниківп’ятої колони, груп прихованих і відвертих українофобів, а також засланихтерористичних московітських формувань. Звичайно ж, не для того, щоб відлежуватисьроками, а виступити зі зброєю за першим сигналом про наступ.

Американціхороші люди. І, можливо, вони й хочуть добра Україні і українцям. Але вони всетаки далекі від нас люди. З іншого кінця планети. Як вони все добре, сердечносприймають, насамперед наші болі й тривоги, виклав  під час свого виступу у Верховній Раді віце-президентСША Джо Байден. І поки він говорив про Майдан, про Небесну сотню все і всімбуло зрозумілим. Але коли перейшов до головного, то виявилося, що далізаговорив виключно словами Путлєра. Сказав, як по ним писаному. І в першуголову про те, що Україна має змінити свій державний устрій – стати федеративноюдержавою. Утворити на своєму тілі бандитський анклав у віддертому від нашоїтериторії Донбасі.

А вони, там уВашингтоні, не подумали запитати про це у нас, чи потрібно, чи влаштовуєподібне українців? Не горстку людей на Банковій, а 45-ть мільйонів? Чи заради цього, щобсказав нам Байден поміняти курс на двадцять п’ятому році незалежності так довгоборолися проти московітського ярма, поклали стільки своїх героїв у боротьбі затериторіальну цілісність і суверенітет держави?

Весьпарламент, слухаючи цей екстранеординарний наказ з Вашингтона, сидів у мертвому оціпенінні,але ніхто нічого не міг відповісти, заперечити Джо Байдену. Це було ЦУ зВашингтонського обкому. А фактично через пані Нуланд, вона, до речі, вже невперше проводить таємні наради в РФ, донесені  з Москви до Білого дому вказівки для Києва.Дідусь Джо їх тільки озвучив.

Американцізвикли розуміти, що вони найсильніші у світі. Що їх ніхто і ні в чому не можеобійти, обіграти. І жорстоко помиляються, сідаючи за стіл переговорів змосковітами. Жодному слову яких, це добре знаємо ми, українці, вірити не можна.Ні єдиному! До того ж, пан Сурков, помічник В. Путіна, насправді ніякий не Сурков,він людина Кавказьких гір – чеченець. Напористий, хитрий, підступний.  Йому обіграти простодушну й довірливу Нуланд, щонаперсточнику на козі об’їхати малолітку. А заручником цих уже звичнихпрограшів виявляється Україна, яку партнери наші, як не прикро визнавати це,здають і в цілому, і по шматках. Їм не поясниш цих дратівливих тонкощів, вони цього простоне розуміють.

Що робити?Звичайно ж, виступати всім народом на захист суверенітету і цілісності України.На оборону тіла нині діючої Конституції. Ніяких особливих статусів длятерористів і вбивць, ніяких амністів для тих, хто чиї руки в  крові, для тих, хто живе московським розумом. Ніяких змін доКонституції! Основний закон, суспільний договір не змінюють у війну! Не будемо ми нашим віковічним ворогам прощати смертей наших дітей і батьків. Не будемоїх фінансувати. Бандити і терористи мають відповісти за свої злочини. Якщо мають за що, нехай їх утримують за власний кошт паниПорошенко, Яценюк, Гройсман і ті 239 товстосумів з парламенту, котрі минулоготижня голосували за зміни в Регламенті ВР, щоб наблизити час внесення поправок до Основного закону держави. Треба у законний спосіб об’єднуватися в громадські організації ідобиватися зміни влади злодіїв, які через свою протиправну діяльність знаходяться нагачку іноземних емісарів, управляються ними. Треба розвінчувати і витягувати насвітло замаскованих і відвертих ординців «п’ятої колони», російськихдиверсантів. Насамперед  підспудних діячів-московітівв органах державної влади,  правоохороннихструктурах. Якщо влада не може провести очищення на управлінських бантинах, то це зробитьнарод. Як би кому від того образливо і боляче не було.   

А взагалі, щобпокласти край усім непристойним  ідратівливим танцям побіля Конституції, надати їй закисного, броньованогоімунітету перед різного роду перекинчиками відносно подій на Донбасі та вКриму, слід, як я уже писав, (читати тут),прийняти поправку до закону України «Про боротьбу з тероризмом». Такий законопроект№1840, проголосований у першому читанні,  з 26 січня минулого року пилиться в Верховнійраді. На ньому накладено з Банкової жорстке табу на розгляд. Можна здогадатися звідкіля поступила найвища команда. Ним буде визнано,що так звані ДНР та ЛНР – терористичні організації. Що насправді відповідатиме дійсності.Тоді всі, хто там воює, керує, надихає до колабораціонізму і ненависті доУкраїни будуть визнані бандитами і терористами. Це означає, що тут же мизабудемо про ідіотські Мінські угоди, які склепані в КремліМедведчуком-Сурковим, і буквально визнають нас винними у тому, що Путлєр варвар,злочинець і окупант. Як у тій байці: ти винен, що я хочу їсти.  Але ми за це чомусь, і без того понісши значнівтрати, ще й  маємо розплачуватисяжиттями людей, втратою територій, інфраструктури. І головне, нас ніхто, післявнесення поправок до закону, не посміє більше змушувати брати до складу державитерористичний анклав, геть насичений озброєними варварами. Посадити з ними застіл переговорів. Є чітке і жорстке міжнародне правило: з терористамипереговорів не ведуть. Їх або роззброюють, судять, або, коли не здаються, -знищують.  Третього, не дано. В нашій нинішній ситуації сильні світу цього, либонь, грають проти усталених правил. А піддослідними вибрані стражденні українці.

Якраз за негайний розгляд Верховною Радою законопроекту №1840 і мають повсюдно виступати українці, об'єднані в громалські організації. Узаконення статусу для окупованих територій врятує Україну від ганебного плану інфікувати здорове тіло держави ідеями колабораціонізму, смертельної ненавситі до носіїв іншої мови, культури, віросподівання. Якщо влада не з народом, народ обире кращих керманичів.  

Українці маютьдіяти рішуче, напористо, як учиняють нині французи. У них лише стрельнули терористи,мсьє Олланд тут же заявив: «Це війна!» Оголосив надзвичайний стан поки не виловили, невинищили всіх причетних до терактів. А у нас – велика вітчизняна АТО, котра не знає нікінця, ні краю. А найстрашніше, здається, що віддаляє від перемоги.  Якийсь абсурд, і, звичайно ж, абсолютна бездарність вищого керівництва держави. Далі.Французи прийняли закон про те, що всі, хто замішані в тероризмі тут жепозбавляються французького громадянства і депортуються за межі держави. Щоб нежити поруч з вічною загрозою смерті для людей. І це правильно. Хіба, скажіть,людиножерів Гіві чи Моторолу можна будь-коли перевиховати?  Як вовка не їсти овець. Нехай би спробувала провести подібний педагогічний експеримент пані Нуланд чи Байден. Минулої середи, коли на засіданні уряду один з міністрів,темношкіра мадам спробувала було виступити проти цих жорстких, драконівських профілактичнихмір, їй тут же показали на двері. Безпосередньо на засіданні уряду.  Вона більше не міністр. Нехай йде на вулицю іпротестує… Думаю ці кадри Євроньюсу ви, друзі, бачили. Вони – наука для нас,державотворців.

А нам нав’язуютьвзяти під своє крило тисячі убивць, терористів, бандитів, диверсантів, українофобів.Працевлаштувати їх у владі (!), поставити на фінансове забезпечення. Усе церобиться з однією метою, щоб конфлікт у центрі Європи з міжнародного перетворитина внутрішній. Ціною смерті  України, яксуверенної демократичної держави. І ці всі злодії у владі, які першими прибіглиз Майдану на Печерські пагорби, захоплюючи керівні пости 2014 року, все взяли під козирок до неухильного виконання. Теперганяють, як пси у блохах, вирячивши очі, мовби підпалені, твердять: «Найголовнішезараз внести зміни до Конституції…» Мізки і совість вам треба поміняти, панове, зрадникиУкраїни, а вже тоді доторкатися  доОсновного закону України. 

***

До всіх моїх друзів в Інтернет мережі! До українців! 

Розповсюджуйте цю публікацію, вона допоможе людям зрозуміти, що відбувається насправді з маніпуляціями довкруги Конституції України, де сховані пружини цього деструктивного процесу.  

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи