Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.

Штрихи до останніх подій, які потрясають Україну

У новій українській політиці, як на Євробаченні-2014 – гору беруть трансвестити. Ні чоловіки, ні баби. Переважно страхополохи, такі про яких кажуть – ні зверху, ні знизу, ні вашим, ні нашим. Від того і успіхи такі  – що не доба, то програна чергова битва за незалежну Україну. Здача позицій відбувається практично на всіх напрямках. І винних начебто немає. Як, приміром, тут.

ОДЕСА. Трагедія 2 травня. Хіба є в когось сумніви в тому, що головні винуватці нещастя місцеві міліціянти? Так звані, правоохоронці. Виховані за часів бандоти Януковича, вони інакше і не вміють працювати, а ніж знаходитися за криваве «бабло» на побігеньках у кілерів, убивць і мародерів, тітушок. Тепер є ганебними піднощиками патронів у покидьків колорадо, якими, до речі, керують диверсанти сусідньої держави. Саме так вони й діяли у ту «чорну п’ятницю». Є маса відео, фото доказів того, як люди в міліцейських одностроях організовували, інструктували горлорізів із проросійських екстремістських груп. Як прикривали колорадо-стрільців із автоматами, котрі вели прицільний вогонь по натовпу з українською символікою.  Цілу серію таких доказів зібрав Андрій Ілларіонов, колишній радник президента В. Путіна. Він живе в США. Йому, виходить, це більше потрібно, ніж будь-кому в Україні. Ось вони, дивіться, аналізуйте.

Що сталося – уже не вернеш. Важливо знайти винуватців, наказати їх. І тут почалося.

Найяскравіше під час масових зіткнень, організованих колорадо засвітився заступник керівника Одеського Главку міліції з громадської безпеки Д. Фучеджі. Під його наглядом здійснювався розстріл мирних демонстрантів, які, між іншим, завчасно подали відповідну заявку до міськради про свою демонстрацію поспіль із ультрас одеського «Чорноморця» та харківського «Металіста». І хоч уранці 3 травня все це було вже відомо керівництву МВС, Генпрокуратури і держави, саме на цього колорадо-йолопа цього дня покладають виконання обов’язків начальника УМВС в Одеській області, оскільки начальника, полковника П. Луцюка усувають із посади через трагічні події попередньої доби. Саме цей Д. Фучеджі наступної доби віддає команду випустити на волю 67 затриманих проросійських бандюг, які розпочали бійки й безлади на марші проукраїнських сил, стріляли по учасниках мирної ходи. (Читайте про це тут.)

При цьому, зверніть увагу, що міністр ВС А. Аваков, захищаючи честь міліцейських мундирів, публічно вказує, що начебто команда випустити колорадо-вурків віддали безпосередньо з Генеральної прокуратури України. В ряді ЗМІ називалося навіть прізвище цієї керівної людини – заступник генпрокурора М. Банчук. Той же А. Аваков тоді ж заявив, що до цього «жесту доброї волі» щодо бандюків доклав і прокурор області І. Боршуляк.

Лише 4 травня, коли вже все стає зрозуміло, хто такий насправді цей Д. Фучеджі, на чий млин він ллє воду, його усувають від виконання обов’язків начальника УМВС в Одеській області. З’являються навіть повідомлення  про те, що його затримують. ТСН каналу 1+1 про це офіційно заявляє навіть новий начальник одеської міліції  І. Катеринчук – переконайтеся в цьому тут. Кому б уже, здалося, вірити, якщо не йому…

Але наступного дня стає відомо. Ніхто Д. Фучеджі насправді не затримував. Зрозумівши, що відповідальності не уникнути, він на світанку виїхав із дому і зник, помахавши ручкою всім. Шукайте тепер вітер у полі…

Цієї ж пори звинувачення в злочинній бездіяльності звучать і на адресу голови обласної держадміністрації  В. Немировського. Захищаючись, він заявляє: хто віддав команду випустити бандитів знаю, скажу. Мовив це публічно, начебто комусь пригрозив. Його тут же звільняють із займаної посади. Складається враження, що заради того, аби просто таки замовчав…

Іще за добу-другу затримують і доставляють до столиці начальника одеського міського управління міліції  А. Нетребського, ще двох його підлеглих, які безпосередньо бігали з ключами, відкривали камери перед колорадо. Про це ж, зрозуміло, в своєму Фейсбуці бравурно рапортує віртуальній інтернет-міністр А. Аваков. І що? Їх лише полякали, доставили до Києва. Всі ці люди вже успішно повернулися додому. Генпрокуратура вже дві доби роздумує, чи оскаржити рішення суду про представлення волі міліціянтам під заставу, чи ні. Боюсь, поки приймуть  рішення і цих фігурантів справи вже не буде в Україні… Осередок колорадо у Придністров’ї ради очікує на них, їх натхненник і організатор кривавих подій 2 травня Д. Фучеджі вже давно там…

Так де ж винуватці трагедії? І хто насправді вони?  Хто все таки віддав команду випустити бригаду колорадо, підозрюваних у стрілянині по людях, убивствах українських одеситів-патріотів – міліція, чи представники прокуратури? Невже відповідь на це питання потрібно було шукати тиждень?  Генпрокуратура, до речі, проковтнула звинувачення щодо своїх керівників, і тихенько мовчить. Так учиняють лише політичні трансвестити…

І кого хотів назвати винуватцем усієї трагедії колишній голова облдержадміністрації В. Немировський? Невже це не турбує слідство?

ХАРКІВ. Тут випущено на волю координатора колорадо руху «Південь-Схід», лідера громадського об'єднання «Велика Русь» Ю. Алухтін, в офісі якого при затриманні начебто було виявлено зброю, російську символіка. (Більш детально про це читайте тут.) Ця людина вважає себе смертним ворогом усього українського.

Іще більш активним у цьому напрямку є тамтешній проросійсько налаштований українофоб К. Долгов. Його небезпричинно називають головним сепаратистом Харкова. З неволі його викупив народний депутат України О. Царьов, проти якого, до речі, порушено дві кримінальні справи. Сума застави за К. Долгова складала 609 тисяч гривень, але наче за помахом чарівної палички Апеляційний суд опустив планку до 365 тисяч. Аби не було аж надто сутужно сепаратистам.

Хіба так має держава відстоювати свою територіальну цілісність, боротися проти ворогів суверенітету і незалежності? Почитаєш все це – опускаються руки. За що ж, запитується, гинуть наші патріоти на Сході держави? Невже ж за те, щоб політичні недорослі здавали завоювання Майдану, так відверто підігравали кремлівським шпигунам і диверсантам?  

ДОНБАС. Сьогодні в «Українській правді» з’явилося повідомлення такого змісту : « Ахметов закликає припинити АТО в містах Донбасу ». Себто, ви кияни пішли геть звідси. Ми створюємо свої загони самооборони і будемо повними хазяями в регіоні. Це помимо того, підкреслю, що вся міліція, геть зрадницька, підкупна, продажна, повсякчас грає на стороні колорадо в усіх екстремальних ситуаціях, позаяк очолює її людина з охорони головного олігарха. Тепер же ж вони створюють начебто ще й самооборону у містах. Фактично закупорюють страшенну криміногенну ситуацію, коли тисячі одиниць вогнепальної, велика кількість автоматичної зброї залишається на руках у відвертих убивць, які вже повоювали, наркоманів, пияків, психопатів. Під орудою таких  неврівноважених людей, як Пономарьов, Штепа із Слов’янська, як Губарєв із Донецька.

А як же ж бути з конституційним ладом, правами понад чотирьох мільйонів громадян України?

Ця заява мені особисто дала змогу зрозуміти, хто основний замовник заколоту в Донбасі. Хто організував за допомоги іноземних спецслужб братовбивчу війну в регіоні. Ось, виявляється, кого найбільше зобидив, принизив київський Майдан. В. Янукович і його банда були лише іграшкою в руках однієї людини, яка фактично керувала державою. Тепер, коли потіха в 45-мільйонів випала з рук, важливо втримати бодай чотири мільйони.

Мільярди доларів, виявляється, це ще не вся розвага. Дай побавитися долями людей…  

 

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]