Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
31.03.2014 12:24

Як король Абдалла вгамував войовничу ерекцію агресора Путіна

Варто королю Саудівської Аравії повести бровою, як світова ціна на нафту впаде, а з ним, зрозуміло ж, і войовнича ерекція агресора Путіна. Ось чому Барак Обама полетів до Ер-Ріяду, а вслід за ним - телефонний дзвінок із Кремля. З проханням Путіна зустрічі

Є такий собі неврівноважений москвич Едуард Лімонов. Пробільшовицький  божевільний, лідер нереєстрової політичної сили «Другая Россия». Тієї, члени котрої  цими днями закидалu «коктейлями Молотова» українське посольство в білокам’яній. Так ось цей причинний нацбол (так у просторіччі називають цих психічно хворих) Едька, який щодоби пише і публікує свої проповіді, 29 березня ц.р. видав таке:

«Обама не даёт Путину спать. Опять ночью звонил, и разговаривал целый час. 

На месте ВВП я бы послал Обаму, поручил бы сказать, или лучше сам бы выпалил: "Будьте добры, господин американец, звоните в рабочее время, а не по ночам. Тем более что когда у нас ночь, у вас день, хитрый какой!"  Но у ВВП другой back-ground, чем у меня, ему видимо неудобно Обаму в этом смысле поставить на место.  А звонил Обама с настояльным требованием убрать российские войска от границы с Украиной. 

Опять-таки, какое его грубо говоря "собачье дело" (народное выражение) господина Обамы, где у нас на российской земле стоят российские войска. Давайте и мы покомандуем американскими войсками "Эти туда, а вообще стяните всех к Вашигнтону". В такой несколько лёгкой форме я говорю на самом деле о вещах серьёзных.  Американцы в своей мании величия невыносимы. Пора поставить их на место.»

Сподіваюся, ви вже добре знаєте, що нині вірити москвичам, все одно, що скаженим псам. Лащиться, і хвостом буцімто дружньо виляє, але вкусить неодмінно.

У цій ситуації, яку описує навісний Едічка, все було діаметрально протилежно. Якраз президент Росії Володимир Путін зателефонував главі США Бараку Обамі в п'ятницю, 28-го, аби обговорити його пропозицію щодо дипломатичного розв'язання кризи в Україні. Про це, до речі, написала газета Нью-Йорк Таймс із посиланням на заяву Білого дому. Отже, Лімонов попросту ганебно збрехав – читайте тут.

Факти свідчать про таке: саме тоді Барак Обама збирався зустрітися з королем Саудівської Аравії (СА) дев’яностолітнім (народився 1924 року) Абдаллою ібн Абдель Азіз ас-Саудом. Предметом перемовин на Аравійському півострові мали стати способи угамування новоявленого агресора з Москви, який відважився на анексію Криму і стягнув до кордонів сусідньої незалежної держави немислиму армаду бронетехніки і живої сили. Схоже, готувався розпочати окупацію в слід за півостровом і континентальної частини нашої території.

Здавалося б, при чому Саудівська Аравія до України?

Звісно, очевидного зв’язку ніякого. Але є пряма залежність СА щодо РФ. Ер-Ріяд (столиця СА) є найбільш впливовою щодо встановлення світової ціни на нафту, позаяк Саудівська Аравія  член ОПЕК (1960), ОАПЕК (1968). Словом, головний гравець на ринку нафтопродуктів. І варто лишень королю Абдаллі тільки змигнути, аби ціни тут же злетіли, або опустилися. А вся міць імперії московських карликів, відомо, тримається якраз на нафтовій голці. Впаде ціна на нафту і вся їхня міць перетвориться в пил…

Ось чому не спав минулої п’ятниці новоявлений Путлер, почав гарячково телефонувати Обамі, випереджуючи його пермовини в Ер-Ріяді. Ще згодом літак державного секретаря  Джона Керрі, який готував цей візит свого шефа і якраз саме повертався з Аравійського півострова до США, під небесами розвернули на Париж. Путін умовив Обаму провести зустріч Керрі зі своїм брехливим Лавровим у Франції.

На перемовинах дипломатів Москва знову перла свою маячню – змусити Україну впровадити федералізацію. Перетворити нашу державу в двадцять чотири нових автономії, подібних Криму. Щоб завдяки своїм засланим бойовикам пошматувати нашу державність, як мандарин на дольки.

А дзуськи, панове москалі. Моліться на короля Абдаллу, і щоб до його не полетів у гості Барак Обама…

***

Як результат усіх старань американців і короля Абдалли - Росія почала виведення військ iз українського кордону


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]