Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.02.2014 15:06

Вернісаж коктебельських художників обіцяють не переселяти до туалетів

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Коктебельська селищна рада пообіцяла зберегти вернісаж М.Волошина на традиційному місці

Коктебельська селищна рада пообіцяла зберегти вернісаж М.Волошина на традиційному місці


Як повідомлялося, місцева влада смт. Коктебель планувала перенести вернісаж художників з його постійного місця перебування - площі М. Волошина - в абсолютно непристосоване місце – технічний проїзд вздовж паркану Будинку-музею імені М. Волошина. На новому місці вернісаж мав бути розміщений напроти громадської вбиральні.

 

На моє звернення Мінкульт відповів, що підтримує збереження унікального вернісажу ім. М.Волошина на однойменній площі. Як наслідок, Коктебельська селищна рада змінила своє рішення - я отримав відповідь, що зазначене питання було розглянуто депутатами.

 

Вони виріши рекомендувати підняти питання збереження вернісажу на всіх постійно діючих комісіях та пообіцяли врахувати пропозицію громадської організації «Коктебельське об’єднання професійних та самодіяльних художників ім. М.Волошина» в процесі розробки комплексної схеми для розміщення тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності на території Коктебельської селищної ради.

 

Чи вирішиться питання остаточно залежить від міської ради. Я буду радий, якщо цей вернісаж таки буде там, де він має бути. І я обов’язково його відвідаю особисто. Але турбує інше: невже кожного разу для стимулювання мозкової діяльності місцевих рад необхідно втручання народного депутата?

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]