Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.04.2013 11:48

Політичний дух Медведчука живий в тілі Януковича

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Спочатку він воскрес у вигляді у вигляді референдуму, який свого часу проводив Кучма, а тепер у вигляді незаконного засідання Парламенту поза сесійною залою ВРУ, як це колись було в Українському домі.

Спочатку він воскрес у вигляді у вигляді референдуму, який свого часу проводив Кучма, а тепер у вигляді незаконного засідання Парламенту поза сесійною залою ВРУ, як це колись було в Українському домі. Як я говорив, провладній більшості ВРУ була дана команда ламати всіх, кого можна ламати. Наразі незаконне засідання відбувається за присутності кількох нових тушок. Олігархи, як і їхні технології рейдерського захоплення країни, не дуже змінюються від часу. Тоді на межі тисячоліть спроби держрейдерства не наважилися реалізувати – результати референдуму не імплементували, незаконні засідання скасували. Цього разу влада значно цинічніше і значно більше уражена паралічем головного мозку. Цього разу вона не здатна діяти, але ще здатна до дивних неконтрольованих дій. Якщо Янукович підпише прийняті на незаконному засіданні рішення, можна сміливо говорити, що держпереворот здійснився.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]