Про автора

Олексій Башкіров Голова Державної сервісної служби містобудування України

Професійна діяльність. Голова Державної сервісної служби містобудування України.

З 2010 року працював у комерційних фірмах, а з травня 2015 перебуваю на державній службі в Департаменті Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області. Займав посади головного державного інспектора, начальника інспекційного відділу, головного інспектора будівельного нагляду.

З березня 2016 по червень 2020 займав посаду начальника відділу по роботі з дозвільними документами Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області.

12 червня 2020 розпорядженням Кабінету міністрів України призначений на посаду Голови Державної сервісної служби містобудування України.

Освіта. Після 9 класу вступив до Броварського вищого училища фізичної культури, де у 2006 році отримав атестат про повну загальну середню освіту. З 2006 по 2008 роки продовжив своє навчання в цьому закладі та отримав диплом і кваліфікацію тренера - викладача.

У 2008 вступив на заочну форму до Київського національного університету будівництва і архітектури, у якому в 2014 році отримав диплом спеціаліста та здобув кваліфікацію інженера-будівельника.

Разом з цим з 2011 по 2017 роки навчався в Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана та отримав спеціальність магістра з обліку і аудиту.

Також у 2015 році вступив до відокремленого структурного підрозділу "Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва та архітектури", який закінчив у 2016 році та здобув кваліфікацію інженера з землеустрою та кадастру.

Спортивна кар'єра. З самого дитинства займався футболом, грав у багатьох командах, залучався до юнацьких збірних України. Приймав участь у міжнародних змаганнях. У зв’язку з великою кількістю спортивних травм завершив професійну спортивну кар’єру.

 

 

 

 

Контакти
E-mail: [email protected]