Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.07.2018 13:38

Доброго ранку, Країно

Політичний експерт, експерт аналітичної групи "Левіафан"

Або ми споглядаємо спектакль, або Банкова остаточно втрачає зв'язок із реальністю.

Як тільки згасли емоції, можна дійсно почати розбиратись в інгредієнтах того політичного борщу в якому вариться наша країна.

На минулому тижні Інтернет суспільство створювало хвилі навколо виступу Ю.Тимошенко на програмі «Доброго ранку країно!» на UA: Перший.

Головні танці із бубнами розгорнулись навколо питання війни та миру на Сході України. Порохоботи звернули увагу на те що Юлія Володимирівна не назвала Російську Федерацією країною агресором. ЮляБоти наполягали на божественній основі всього що було сказано, а відповідно – істина.

Якщо ж реально витратив півгодини на те щоб прослухати ефір і що ж можна сказати. Праві і не праві всі одночасно.

Тимошенко зробила те що вміє - пройшлась напалмом по Порошенку. Із основних претензій:

-   тиск на ЗМІ;

-   економічний занепад країни;

-   безлад і корупція в державі;

-   Президент ставить свої цілі над інтересами державі

-   і родзинка…

У 2019 році в Україні буде новий Президент.

Президент хоче позачергові вибори;

Президент хоче шляхом ескалації російсько-української війни на Сході України і не проводити вибори взагалі.

Про позачергові вибори в Україні говорять починаючи з 2015 року, а от звинувачення Президента у змові з ворогом це щось нове.

І питання не в тому правда це чи не правда, питання в тому, як використати ці заяви технологічно. Як на мене все дуже просто. Юлія Тимошенка зіграла на випередження в частині убезпечення себе від несприятливого для неї ходу подій. Вона не бажає позачергових виборів, адже бачить, що в нинішній конфігурації вона може фактично у квітні (за умови двох турів) стати Президентом України і в жовтні виграти Парламентські вибори. Як себе убезпечити? Правильно звинуватити опонента у злочинній підготовці дострокових виборів, або у тому що вибори не будуть проводитись взагалі. Тобто щоб зараз не зробила Банкова не в рамках плану Тимошенко дасть їй можливість піаритись на тому, що вона попереджала країну.

 Почнеться ескалація війни – вона попереджала і винний Порошенко, не почнеться – немає ескалації бо вона викрила злочинний задум влади. Почнуть дострокові перевибори – це все через тиранічні нахили Порошенка, не почнуться – вона і далі почне спокійно нарощувати рейтинги.

І подобається нам чи не подобається, але 2/3 українців відверто бояться війни і бажають миру, лише 1/5 готова йти до перемоги, інші бажають миру за будь-яку ціну, тому шокуючи електорат та спекулюючи на темі війни, вона виставляє Порошенка як загрозу для пересічного українця. Загрозу його спокійному життю, коли війна десь далеко, а він бухає на черговому концерті вигукуючи: «Слава Україні»!

Тож суто технологічно, Юлія Володимирівна знов «Зробила» Петра Олексійовича.

Найбільшою родзинкою на торті стає те, що як сьогодні стало відомо, програму «Доброго ранку країно!» закривають. Не в останню чергу через інтерв’ю Юлії Тимошенко. Ну що ж можна сказати…Браво, Петре…Браво

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]