Про автора

Ігор Опадчий К.ю.н., адвокат, громадський діяч

Професійна діяльність. У 2010 році брав участь у місцевих виборах та пройшов до Київської обласної ради.

Кандидат юридичних наук, адвокат. Фахівець господарського, цивільного, адміністративного, конституційного та податкового фінансового права.

Засновник громадської організації «Вільна людина» - діяльність котрої пов'язана з захистом соціальних та екологічних прав мешканців міста Києва. Був нагороджений грамотою Голови комітету ВРУ з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків чорнобильської катастрофи. Та був нагороджений Міністерством соціальної політики нагрудним знаком «За сумлінну працю».

Освіта. У 1996 році вступив до Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. У 2002 році отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Міжнародне право" і здобув кваліфікацію магістра міжнародного права, перекладача з англійської мови.

У 2002 році зарахований слухачем Національної академії державного управління при Президентові України, яку закінчив у 2004 році, і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Державне управління" та здобув кваліфікацію магістра державного управління.

Контакти
E-mail: [email protected]