Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.02.2016 10:40

Сьогодні стартує новий серіал - "Відставка уряду"!

Журналіст, громадський діяч

Уже можна припустити, що політики знову "схитрять" і не затвердять звіт Уряду, але і не будуть ставити на голосування питання про його відставку. Недаремно в роботі парламенту передбачається трьохтижнева перерва, яка дасть можливість без парламентської три

У вівторок, 16 лютого, урядовці мають прозвітувати про свою діяльність. Цю подію чекають і в Украіні і за кордоном. Адже від того, яке рішення приймуть народні обранці - залежатиме подальший розвиток Украіни .

Якщо Яценюка відправлять у відставку, тоді є загроза з затримкою коштів від зовнішнього кредитора. У разі висловлення довіри - матимемо те що маємо вже два роки: полум'яні промови, пусті обіцянки і подальше зубожіння украінців.

Печерський владний трикутник " кипить", чекаючи часу "ЧЕ": прихильники прем'єра сподіваються, що опоненти не знайдуть необхідну кількість голосів за відставку Уряду; противники - бояться, що в залі ВР не вистачить голосів за відставку Яценюка. Лише український народ сподівається на реальні зміни.

Уже можна припустити, що політики знову "схитрять" і не затвердять звіт Уряду, але і не будуть ставити на голосування питання про його відставку. Недаремно в роботі парламенту передбачається трьохтижнева перерва, яка дасть можливість без парламентської трибуни, а у звичний спосіб - за лаштунками, домовитися про подальшу долю Кабміну.

Проте для головного урядовця країни є неприємна обставина. Дві фракції коаліціі - Батьківщина і Самопоміч пообіцяли вийти з коаліціі, якщо Яценюка не "поженуть". Це означає, що без голосування в залі за вотум недовіри Кабміну, Яценюк ще трохи може посидіти у кріслі, але вже як тимчасово виконуючий обов'язки. Залишається сподіватися, що ці фракції дотримаються свого слова.

Запасаємося попкорном, адже з сьогоднішнього дня нас чекає черговий серіал під назвою: "Відставка Уряду".
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]