Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.08.2015 21:34

Закон "про п'ять колосків": Яценюк йде слідами Сталіна?

Журналіст, громадський діяч

13 мільйонів пенсіонерів і близько 2-х мільйонів працюючих громадян зобов’язані віддавати за послуги ЖКГ засоби, які вони витрачають на продукти харчування.

7 серпня 1932 року, рівно 83 роки тому, було прийнято постанову Сталіна, так званий закон "про п'ять колосків", що стало фактично першим кроком до геноциду українського народу, який знищив майже 4 мільйонів українців, страшенно підірвав народжуваність, та став початком наступних трагічних років в історії українців.

Хоча події 1932 року вже у минулому, але ми ще довго згадуватимемо цю трагічну подію для українського надору. На жаль, тоді влада приховала факт голодомору, цим самим знищила українське село. 

Сьогодні влада вирішила "знищувати" українців у дещо схожий спосіб. 

Тепер 13 мільйонів пенсіонерів і близько 2-х мільйонів працюючих громадян зобов’язані віддавати за послуги ЖКГ засоби, які вони витрачають на продукти харчування. Тарифи уряд підняв, а про зарплати і пенсії забув! 

Для всіх "нормальних" українців очевидно, що діючі тарифи є неадекватними і не відповідають доходам громадян, які просто не в змозі їх сплачувати. Так, згідно останніх даних борг населення Украіни за сплату житлово-комунальних послуг  вже досяг 14,7 млрд.грн., а середній строк заборгованості - 4,5 місяці.

На днях прем’єр-міністр Яценюк зробив заяву про те, що до споживачів, які не сплачують за комунальні послуги, повинна бути застосована кримінальна відповідальність. Звісно, що така заява від одного з найвищих високопосадовців держави, не могла не сколихнути українців.  

Що чекає Украіну після реформ Яценюка можна тільки здогадуватися. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]