Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.07.2010 19:39

Перш ніж об’єднуватись…

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Адвокатська компанія ГАРАНТУЄ дітям війни, чорнобильцям та матерям дітей до трьох років «позитивне рішення суду та поновлення прав». В той же час Правила адвокатської етики забороняють адвокату давати клієнту запевнення і гарантії стосовно реального рез

… слід розмежуватися, вчив незабутній Володимир Ілліч. А він, як відомо, не зелений пацан був. Він Зимовий палац брав.

Чесно кажучи, мене не можна назвати регулярним пасажиром громадського транспорту. Проїхатися, наприклад, тролейбусом, випадає не кожного року. Але сьогодні випав такий день, і я промандрував тролейбусом кілька зупинок вулицею Мельникова у Києві.

Ледве зайшовши у транспортний засіб, побачив оце.

 

IMAG0075 (2).jpg

Адвокатська компанія ГАРАНТУЄ дітям війни, чорнобильцям та матерям дітей до трьох років «позитивне рішення суду та поновлення прав».

В той же час Правила адвокатської етики забороняють адвокату  давати клієнту запевнення і гарантії стосовно реального результату виконання доручення.

Не дивно, що серед зареєстрованих Міністерством юстиції України адвокатських об’єднань, зазначеної у рекламному оголошенні адвокатської компанії я не знайшов.

Саме тому особисто я дуже обережно ставлюся до ідеї об’єднання всіх адвокатів у єдину професійну організацію.

Хотілося б об’єднуватися з колегами, що дотримуються правил.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]