Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.12.2013 14:15

Інфантильний Прем'єр-міністр

Народний депутат України VII, VIII скликань

Безпорадний Азаров знову шукає винних. Тепер він звинуватив мітингувальників у зривах виплат зарплат, пенсій, стипендій та інших та соціальних виплат.

Безпорадний Азаров знову шукає винних. Тепер він звинуватив мітингувальників у зривах виплат зарплат,пенсій, стипендій та інших та соціальних виплат. 

Складається враження, що вся діяльністьАзарова полягає в тому щоб шукати винних в у своїй бездарності, неспроможністюкерувати економікою та повному нерозумінні того відбувається в державі.

Він постійно звинувачуєвчителів у неправильному вихованні дітей, журналістів у створенні ажіотажу біляцін на картоплю, телеканали в неправильному висвітленні подій, ЄС в бюрократії,МВФ в шантажі, населення у поганій якості молока і м'яса, чорнобильців унаближенні України до катастрофи, українських експортерів у виникненніускладнень на кордоні, банки в дестабілізації і спекуляціях, опозицію уперешкоджанні євроінтеграції (розвитку Києва, екстремізмі, нездійсненні реформ– в усьому), письменників у маразмі, місцеві ради у зростанні тарифів і т.д. іт.п. Дарма перелічувати хто йому в чому винен, тому що Азаров шукає виннихвдень і вночі – шукає і звинувачує всі чотири роки своєї бездарної ібезвідповідальної діяльності.

 

Два роки поспіль Азаров вусіх бідах звинувачував Тимошенко, а потім почав щодня звинувачувати МВФ,  опозицію, екстремістські сили, попередників,ЗМІ, губернаторів, кон'юнктуру ринку, західні регіони, Росію, нафтотрейдерів,європейців, чиновників,  – всіх. Вінзавжди знає хто винен  в цінах накартоплю, на газ, на капусту, на гречку, на бензин тощо.

 

Таку поведінку, тобтонездатність до самооцінки, відмову від прийняття на себе відповідальності танездатність до прийняття рішень, психологи називають інфантильністю. Словникихарактеризують інфантилізм (дитячість) - як прояв наївного підходу в побуті, вполітиці, в грі і т. д., а також невміння приймати своєчасно продумані рішення,небажання брати на себе відповідальність. Наприклад, дитина бахнула себе молотком по пальцю – і звинувачує в ційнеприємності молоток (впізнаєте Миколу Азарова?).

 

Словники стверджують, що такаповедінка людини не відповідає віковим вимогам до неї. В інфантильних людей відставаннявиявляється в розвитку емоційно-вольової сфери та збереженні дитячих якостейособистості. Наприклад, довів Прем'єр-міністр економіку країни до краю – ізвинувачує в усьому несприятливу кон'юнктуру ринку. Або якійсь геолог виявивсянездатним не те що провести, а навіть сформулювати суть реформ – і звинувачує вцьому населення, яке нібито нездатне його зрозуміти.

 

Психологи стверджують, щонайбільш виразно інфантилізм проявляється у людей похилого віку. Вінхарактеризується появою емоційних симптомів і збільшенням дратівливості,схильністю до перебільшення та обманів, відсутністю особистої ініціативи,нездатністю адекватно відповідати на питання оточуючих. Психологи пояснюють цеособливостями віку, адже в людини знижуються розумові здібності, скорочуєтьсяпам'ять, здатність розмірковувати, концентрувати увагу і зменшується здатністьнабувати нові навички та адекватно сприймати зміни.

 

Тому, коли я кожного дня чуюбезкінечне ниття інфантильного Азарова як всі навколо в усьому винні, завжди думаюпро те що цій підстаркуватій людині давно пора полишити свій пост і перейматисялише тим як не забути зробити на ніч клізму і випити склянку кефіру. 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи