Про автора

Професійна діяльність. Свою професійну діяльність розпочав в 2002 році в Дніпропетровському обласному управління юстиції, де  займався розробкою та правовою експертизою як регіональних, так і загальнонаціональних нормативно-правових актів. Брав участь в робочих групах по розробці нормативно-правових актів міської та обласної рад, а також Верховної Ради України.

В 2008 році отримав досвід роботи в господарському суді Дніпропетровської області. До функціональних обов’язків входило написання текстів судових актів та участь у судових засіданнях.

Паралельно розширяв та поглиблював свою експертизу в іншіх галузяв права.

Після суду працював в в АТ "УкрСиббанк" і АТ "Автокразбанк", в останньому очолював юридичний відділ Дніпропетровської філії. В 2008 році заснував та очолив Правозахисну організацію “Траст”, де захищав права громадян.

 2011 року надавав правову допомогу бізнесам різної галузевої приналежності, зокрема, видавництву, продавцям будівельних матеріалів, забудовникам, клінінговим підприємствам, IT-бізнесу тощо.

Маю досвід роботи податкового планування, корпоративного структурування, комунікації з державними органами, залучення та оформлення інвестицій як на території України, так і за її межами. Співпрацював з Європейським банком реконструкції і розвитку, Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та іншими міжнародними фондами і організаціями.

Освіта. В 2008 році отримав юридичну освіту, спеціалізація “Комерційне та трудове право”.

 

Контакти
E-mail: [email protected]