Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
12.11.2019 12:09

Підсумки 44-го медіатижня: "Re:Think", Столтенберг та недоторканність Дубневича

Соціолог, засновниця та директорка дослідницької компанії Gradus Research

"Re:Think Invest in Ukraine", візит Столтенберга в Україну, зняття недоторканності з Дубневича.

Медіаохоплення В.Зеленського знизилося на 3% на ТБ, проте зросло на 3% в інтернеті. Цього тижня Президент здійснив робочий візит до Харкова, взяв участь у Київському міжнародному економічному форумі, а також розповів про свої плани в інтерв’ю «Відверто з Президентом».

44mediaweek

Медіаохоплення Р.Рябошапки зросло на 202% на ТБ та на 123% в інтернеті. ЗМІ згадували Генпрокурора в контексті зняття недоторканності з Я.Дубневича та відкриття проваджень проти нардепа С.Федини та волонтерки М.Звіробій.

ТБ-охоплення Р.Ахметова збільшилося на 26%. Р.Ахметова продовжували згадувати у зв’язку з його благодійною діяльністю.

Охоплення О.Гончарука зменшилося на 21% на ТБ та 14% в інтернеті. Цього тижня Прем’єр відповідав на питання парламентарів у рамках «Години запитань до Уряду», а також взяв участь в інвестфорумі «Re:Think Invest in Ukraine».

ТБ-охоплення А.Геруса зросло 41%. Телеканали згадували А.Геруса у зв’язку з дискусіями навколо законопроекту про ринок електроенергії, а також його відмовою від продовження участі в ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера».

Охоплення В.Кличка на ТБ збільшилося на 27%. Медіа згадували мера столиці в контексті його заяви в поліцію проти А.Богдана, завершення реконструкції Русанівського мосту, а також обмеження руху великогабаритного транспорту в Києві.

Показник охоплення C.Вакарчука на ТБ зріс на 64% у зв’язку з його заявами щодо підтримки зняття недоторканності з Я.Дубневича та помилковості розведення військ.

Медіаохоплення В.Пристайка зросло на 402% на ТБ та на 332% в інтернеті. Цього тижня Міністр закордонних справ повідомив про початок розведення військ у Золотому-4 та плани щодо обміну полоненими.

Більше ніж на 1000% на ТБ та в інтернеті зросло охоплення Я.Дубневича завдяки сюжетам про зняття його недоторканності та висвітленню перебігу його судової справи.

Охоплення П.Порошенка зменшилося на 10% на ТБ, однак зросло на 5% в інтернеті. Медіа згадували екс-президента у зв’язку із зняттям недоторканності з Я.Дубневича, відмовою України від ПДЧ в НАТО, а також скандалом навколо нардепа С.Федини та волонтерки М.Звіробій.

Інтернет-охоплення І.Коломойського знизилося на 40%. Сайти переважно згадували І.Коломойського в рамках лобіювання законопроектів про ринок електроенергії, конфлікту з В.Гонтаревою, а також можливості його екстрадиції.

Охоплення Д.Разумкова в інтернеті підвищилося на 115%. Сайти висвітлювали заяви Спікера щодо повернення України до ПАРЄ, проходження нардепами поліграфу та майбутнього з’їзду «Слуги народу».

Інтернет-охоплення Д.Кулеби зросло на 136% у зв’язку з його призначенням головою Комісії з питань євроатлантичної інтеграції, а також зустріччю з Є.Столтенбергом.

Охоплення А.Богдана в інтернеті підвищилося на 52%. Інтернет-ЗМІ повідомляли про подання В.Кличком заяви в поліцію проти А.Богдана, а також про бійку останнього з І.Бакановим.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]