Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.03.2014 12:27

"Зелена" толока на Святошині

Депутат Київської міської ради

Першу цьогорічну весняну толоку разом з мешканцями Святошинського району та колективом Центру у справах сім’ї та жінок «Родинний дім» ми провели 22 березня на території лісопаркової зони неподалік вул. Котельникова та Відпочинку

Першу цьогорічну весняну толоку разом з мешканцями Святошинського району та колективом Центру у справах сім’ї та жінок «Родинний дім» ми провели 22 березня на території лісопаркової зони неподалік вул. Котельникова та Відпочинку. Учасники заходу не тільки прибрали від сміття і торішнього листя територію лісопарку, познімали наклейки й різноманітні оголошення з фасаду будинку по вул. Котельникова, 25, пофарбували його, а ще й взяли участь у конкурсах та отримали призи й позитивний настрій. Перший по-справжньому весняний день цього року ми провели на толоці. Дуже вдячний усім, хто долучився до прибирання лісопарку й фарбування фасаду будинку. Святошинці вкотре продемонстрували високий рівень самоорганізації та небайдужість до проблем рідного району. Надзвичайно приємно, що люди приходили на толоку родинами разом з маленькими дітками. З такими дітлахами у нашого району, безумовно, найкраще майбутнє. А для наймолодших учасників толоки були проведені конкурси, під час яких дітки відгадували загадки, розповідали віршики та отримували іграшки й солодощі. Подібні заходи з моєї ініціативи у Святошинському районі столиці будуть проводитись регулярно.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]