Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.09.2011 17:07

Перед кризою…

Експерт з питань соціальної політики

Сьогодні економічну політику нашої держави визначають «ліберал-мафіозі» Януковича, які ведуть Україну до краху під час другої хвилі глобальної економічної кризи у 2012-2015 роках .

Все більше експертів, як західних так і вітчизняних намагаються привернути увагу «реформаторів» Януковича- Азарова до наближення другої потужної хвилі глобальної економічної кризи у 2012 році…

Все більше західних експертів, вченихпопереджають про наближення другої потужної хвилі глобальної кризи  у 2012 році.

Намагаються привернути увагу «реформаторів»Януковича- Азарова до цієї проблеми і вітчизняні економісти і аналітикі, зокремавідомий бізнесмен, Голова Ради НБУ Петро Порошенко у своїй статті «Руководствок действию» (Кореспондент. Net).

Проте на превеликий жаль уряд Азарова, радники Януковича розповідаютьукраїнцям, що «жизнь стала лучше, жить стало веселее…».

При цьому вони скорочують державні видатки наосвіту, науку, культуру, підвищують пенсійний вік на 5 років, трудовий стаж на10 , позбавлять соціальної допомоги і пільг 16 категорій громадян. Але  збільшують фінансування себе і каральнихполіцейських органів, мабуть для того щоб за допомогою гумових кийків і газупояснити нам, як чудово і щасливо будемо жити у 2012-2015 роках.

До пропозицій Петра Порошенка щодо пом’якшенняруйнівних наслідків «другої хвилі» світової кризи, слід додати зауваженнявідомого західного експерта  Нуриеля Рубініпро те, що «черговий раунд державної підтримки банків є політично неприпустимимта економічно недоцільним…».

Головним завданням уряду в передкризовихумовах є :

-        стимулювання створення новихробочих місць та запровадження сучасних технологій за допомогою державнихінвестицій в інфраструктуру реального сектора економіки (а не в банки);

-        захист свого ринку і своготоваровиробника, в першу чергу АПК;

-        посилення довіри до фінансово-банківськоїсистеми з метою недопущення масового вилучення з банків вкладів населення;

-        запровадження прогресивногооподаткування, податків на розкіш, денонсація офшорних угод;

-        зменшення боргового тягаря длямалозабезпечених сімей;

-        ефективна антимонопольна політика.

Сьогодні економічну політику  нашої держави визначають «ліберал-мафіозі»Януковича, які ведуть Україну до краху під час другої хвилі глобальної  економічної кризи  у 2012-2015 роках .

Україна відродиться і увійде в колорозвинених держав лише тоді, коли нинішній окупаційний режим відійде в історію,як її ганебна мить. Інше не дано!

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи