Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.07.2012 14:41

Як подати документи до вузу (Електронний вступ)

Інформація для абітурієнтів

Абітурієнту на допомогу. Електронний вступ

У 2012 році абітурієнти можуть подати заяву про вступ до вищого навчального закладу в паперовій або в електронній формі не більше ніж до п'яти вищих навчальних закладів України та не більше ніж на три напрями (спеціальності) у кожному з них.

Електронну заяву на вступ до вищого навчального закладу можуть подати абітурієнти, які вступають на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, мають атестат про повну загальну середню освіту та сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання виданий у 2012 році, або сертифікати чи їх дублікати 2008, 2009, 2010 або 2011 року.

Не можуть подати електронну заяву про вступ абітурієнти, які мають підстави для особливих умов зарахування (пільгові категорії абітурієнтів, особи які мають право на першочергове зарахування, особи які мають додаткові бали за підготовчі курси та ін.). Повний перелік дивіться на сайті http://ez.osvitavsim.org.ua

Заяви про вступ від всіх абітурієнтів заносяться до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (Далі – Єдина база). Факт подання заяви в паперовій формі заноситься до Єдиної бази безпосередньо під час подання абітурієнтом заяви, а факт подачі заяви в електронній формі фіксується у Єдиній базі автоматично.

Абітурієнти мають право комбінувати традиційну (паперову) форму подання заяви разом із електронною, тобто подавати заяви до одних вищих навчальних закладів особисто, а до інших у електронній формі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]