Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.06.2012 09:10

При Кабінеті Міністрів України створена Молодіжна рада

Урядове рішення

«У минулу середу розглядалося питання посилення відкритості діяльності влади. Ми продовжуємо роботу в цьому напрямку, - заявив Прем'єр на засіданні Уряду 20 червня. - Найближчим часом буде створено Молодіжну раду при Кабінеті Міністрів України».

Таку ініціативу Миколі Азарову запропонував координатор громадського руху «Студентський захист» Андрій Черних. Він кілька разів звертався до Глави Уряду під час онлайн-конференцій наFacebook з пропозицією створити молодіжний орган управління при Кабінеті Міністрів. Прем'єр-міністр підтримав ініціативу і пообіцяв винести це питання на засідання Уряду. Тому на сьогоднішньому зібранні Уряду було прийнято рішення створити Молодіжну раду.

Крім того, Микола Азаров повідомив, що за результатами нещодавньої зустрічі з главами громадських рад, що працюють при центральних та місцевих органах виконавчої влади, була заслухана інформація про створення та роботу громадських рад.

Глава Уряду зазначив, що влада і надалі має намір покращувати діалог з громадськістю, адже це є важливим завданням для держави в цілому: «Найближчим часом відбудуться зустрічі членів Уряду з головами рад для обговорення ходу системних перетворень в країні».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]