Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.08.2024 09:35

Здорова конкуренція завжди двигун прогресу

Волонтерка, радниця заступника Міністра оборони, членкиня Громадської антикорупційної ради при Міноборони

Виробників взуття, які зараз в процесі отримання акту відповідності технічним умовам, стає більше

Пройшла робоча нарада, ініційована Департаментом політики закупівель, КСЛ, ГШ та інших структурних підрозділів МО з виробниками взуття для Збройних сил України. Приємно зазначити, що саме в множині. Бо виробників взуття, які зараз в процесі отримання акту відповідності технічним умовам, стає більше. Виробників взуття, котрі подають свою продукцію на науково-дослідні випробовування, так звану «носку» стає більше. Приємно зазначити, що окрім демісезонних берць, та зимових берць, лінійка взуття ЗСУ стає ширшою.

 Головним управлінням розвитку розроблено напівчеревик для пунктів постійної дислокації. Скажу чесно скопіювали Lowa, що не може не радувати. Хотілось би зазначити, що безпосередньо виробниками було підняти питання контролю якості матеріалів на моменті виготовлення продукції. Бо після виготовлення майже не можливо встановити матеріали, які використані всередині виробу. Ця практика була стандартною до моменту повномасштабного вторгнення, і нам потрібно до неї повертатись. Це дещо сповільнить процес виробництва, але гарантуватиме, що під використанням дорогих матеріалів, не поставлять продукцію з використанням матеріалів низької якості. А от щоб у виробника був час для всіх необхідних процесів, Департаментом політики закупівель, КСЛ та Тилом нарешті розробляються підходи до середньострокового (а в майбутньому і довгострокового) планування.

Ще б хотілось звернутись та закликати постачальників МО знайомитись з порталом https://partner.mod.gov.ua/, де будуть розміщуватись оголошення щодо передачі речового майна на науково-дослідні випробування, буде особистий кабінет де ви будете бачити проходження ваших документів, та результати досліджень.

Здорова конкуренція завжди двигун прогресу. 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи