Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.04.2010 18:02

Сльозогінний газ і гумові палки – «демократія» від Януковича

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Сьогодні ми вийшли до Верховної Ради, щоб відстояти свою громадянську позицію. Близько пятисот активістів Громадського об’єднання «Новий Київ» разом з іншими опозиційними силами взяли участь у мітингу проти ратифікації угоди по Чорноморському флоту біля Ве

  Сьогодні ми вийшли до Верховної Ради, щоб відстояти свою громадянську позицію. Близько пятисот активістів Громадського об’єднання «Новий Київ» разом з іншими опозиційними силами взяли участь у мітингу проти ратифікації угоди по Чорноморському флоту біля Верховної Ради України.

 

  Події, що останнім часом відбуваються і в Києві і в державі, спонукають громадськість до рішучих дій. Спочатку нова влада спланувала відібрати у киян право обирати свого мера прямим голосуванням, щоб мати повний контроль над столицею. Наступним кроком стали «підкилимні» домовленості і антиконституційне підписання договору щодо перебування Чорноморського Флоту РФ в Україні до 2042 року, ганебна ратифікація якого відбулася сьогодні в українському парламенті.  Очевидно, що свобода слова і демократія  в Україні знаходяться під загрозою.  Не виключаю, що за таких обставин, найближчим часом Україна може стати одним з придатків «фєдєрації», а місто Київ -приватною  ділянкою хутора «Путін-Мєдвєдєв».

 

  Здача національних інтересів України була підкріплена фізичними діями проти мітингувальників.Бійка, яку влаштувала нова влада із застосуванням сльозогінного газу та гумових палок, є прямою ознакою повернення в часи тоталітарного режиму. Не здивуюся, якщо після акцій протесту відбуватимуться масові арешти і політичні переслідування «інакомислячих», які влада буде називати «наведення порядку в державі».

 

  «Новий Київ» вкотре  закликає всі демократичні сили столиці  відкинути власні амбіції і об’єднатися, щоб протистояти остаточному дерибану України і фактичному продажу української незалежності.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]