Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.01.2013 01:33

Вбити Юлю...

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

«Сенсаційна» заява Пшонки на «зліпленому по-бистрячку» брифінгу щодо причетності Юлії Тимошенко до «справи Щербаня» - це чергова «домашня заготовка» Януковича.

Все було сплановано Банковою. На кінець дня, 18-го січня, коли мав відбутися суд у Харкові, їм потрібно було «пригасити» інформаційний вибух в суспільстві, що стався під час ганебних подій у харківській лікарні. Потрібна була мега-новина, яка б за значимістю могла «перебити» в ЗМІ  інциденти в лікарні та на суді. Тому вони швидкоруч зібрали журналістів на брифінг Генпрокурора Пшонки, де Янукович наказав йому негайно висунути звинувачення проти Юлі у замовленні вбивства бізнесмена. Звичайно, це повна маячня. Це розуміють усі нормальні і розсудливі люди. 

Чергові брехливі і сфальшовані звинувачення Тимошенко у справі «про вбивство Щербаня» - це ще одна явна ознака звірячого страху узурпатора перед лідером опозиції.  
 
Немає сумнівів, що у Януковича один сценарій - пряме фізичне знищення ЮВТ. Або ж доведення її до повного божевілля шляхом знущань, жорстоких тортур і цілодобового психологічного тиску. Хоча, я більше схиляюся до першого. Чому? Тому, що тільки Тимошенко, як найпопулярніший політик України, як лідер опозиції, здатна зупинити Януковича і впевнено перемогти його на майбутніх президентських виборах.  
 
Саме тому, диктатор не збирається випускати її на волю живою. Це потрібно усвідомити. 
 
На жаль, всі українці стали заручниками параноїдальних настроїв однієї людини.
З огляду на це, єдина можливість не допустити найгіршого - максимальний суспільний та міжнародний розголос щодо подій в Україні. Проти режиму Януковича потрібно підіймати, і українців, і увесь цивілізований світ. Інакше вони вб’ють Тимошенко, а країну остаточно знищать як незалежну європейську державу.
 
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]