Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.01.2013 15:46

Слабкість Януковича. Або останній аргумент диктатури

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

«Бритоголовий бєспрєдєл» набирає оберти у харківській лікарні. Міліція з бандитами?

Янукович продовжує діяти, в звичній для себе, злочинній манері. 

Гепа-Допа звезли своїх проплачених « бритоголових » відморозків під харківську лікарню, де знаходиться лідер опозиції Юлія Тимошенко і наші жінки-депутати. Зрозуміло, що інших аргументів, окрім спроби залякування представників опозиції кримінальними елементами і озброєними мєнтами, що чітко виконують накази бандитів, у регіоналів нема. Це останнє, що в них залишилося...

До речі, я особисто разом з нардепами від « Батьківщини » , неодноразово бачили як « бритоголова братва » віддавала накази майорам і полковникам МВС під час організації бійок і постійних провокацій під судом у Харкові. Отже, міліція з « сім’єю » , сьогодні це для них норма. Український народ і Конституція для наших міліціонерів не існують. У них один « закон » - Янукович.

Нічого, ми це вже проходили
, і не один раз.

Насправді, такі ганебні, брутальні і показові кримінальні дії є справжньою ознакою відвертої політичної слабкості правлячого режиму, їхньої невпевненості та недолугості. Цими дешевими спробами залякувань і своїми політичними провокаціями хунта ніколи нічого не досягне. 

Навпаки, режим отримає ще більшу ненависть і зневагу власного народу, що й так досягла свого апогею.

Отже, напевно
, настав час, коли кожен українець, патріот, що виступає проти кримінальної олігархії Януковича і панування його мафіозного клану, повинен сьогодні бути солідарним з лідером української опозиції Юлею Тимошенко і долучитися до акцій громадянської непокори по всій країні.

P.S. На 16.00 « група підтримки » Януковича розходиться з-під лікарні у Харкові. Переконаний, що влада відмовилася від підготовлених, більш масштабних, провокацій , завдяки миттєвій суспільній реакції та ЗМІ, що вчасно надали розголосу цим подіям. Втім, завтра на суді можливі нові « заготовки » регіоналів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]