Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.01.2013 15:46

Слабкість Януковича. Або останній аргумент диктатури

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

«Бритоголовий бєспрєдєл» набирає оберти у харківській лікарні. Міліція з бандитами?

Януковичпродовжує діяти, в звичній для себе, злочинній манері. 

Гепа-Допазвезли своїх проплачених «бритоголових» відморозків під харківську лікарню, де знаходитьсялідер опозиції Юлія Тимошенко і наші жінки-депутати. Зрозуміло, що іншихаргументів, окрім спроби залякування представників опозиції кримінальнимиелементами і озброєними мєнтами, що чітко виконують накази бандитів, урегіоналів нема. Це останнє, що в них залишилося...

До речі, я особисто разомз нардепами від «Батьківщини»,неодноразово бачили як «бритоголова братва» віддавала накази майорам і полковникам МВС під час організації бійок іпостійних провокацій під судом у Харкові. Отже, міліція з «сім’єю», сьогодні це для них норма.Український народ і Конституція для наших міліціонерів не існують. У них один «закон» - Янукович.

Нічого, ми це вже проходили
, і не один раз.

Насправді,такі ганебні, брутальні і показові кримінальні дії є справжньою ознакоювідвертої політичної слабкості правлячого режиму, їхньої невпевненості танедолугості. Цими дешевими спробами залякувань і своїми політичнимипровокаціями хунта ніколи нічого не досягне. 

Навпаки,режим отримає ще більшу ненависть і зневагу власного народу, що й так досягласвого апогею.

Отже, напевно
,настав час, коли кожен українець,патріот, що виступає проти кримінальної олігархії Януковича і панування йогомафіозного клану, повинен сьогодні бути солідарним з лідером українськоїопозиції Юлею Тимошенко і долучитися до акцій громадянської непокори по всійкраїні.

P.S. На16.00 «групапідтримки» Януковичарозходиться з-під лікарні у Харкові. Переконаний, що влада відмовилася відпідготовлених, більш масштабних, провокацій, завдяки миттєвій суспільній реакціїта ЗМІ, що вчасно надали розголосу цим подіям. Втім, завтра на суді можливінові «заготовки» регіоналів.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи