Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.11.2012 17:38

Хто головний фальсифікатор виборів-2012?

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Масовими фальсифікаціями,бандитизмом, провокаціями, міліцейськими погромами та протиправними рішеннями продажних судів президент Янукович остаточно дискредитував себе як голова держави в очах усього цивілізованого світу.

У мене немає сумнівів, що всю відповідальність за той кошмар й беззаконня, які відбуваються на цих виборах, несе особисто президент Янукович. Саме він є ідейним натхненником та організатором тотальних масових фальсифікацій, які сталися під час і після підрахунку голосів. Саме він відповідальний за жорстокі бандитські напади, за «беркутівський» бєспрєдєл, за брутальне порушення Конституції та законів України, за ганебні незаконні рішення продажних судів і т.д. Саме з його благословення бритоголові гопники били людей, а міліція відсиджувалася в стороні. Саме він через своїх «рішал» дав команду комісіям нагло красти голоси українців, які підтримали опозицію. Причина - страх. Страх втратити все. Страх виходу Юлії Тимошенко і Юрія Луценка на свободу.

Переконаний, що без особистого наказу всемогутнього «папи» все це б не відбулося. І те, що зараз Янукович ховається в кіпрських офшорах і публічно не коментує масові порушення та фальшування на виборах, лише підтверджують його особисту зацікавленість і участь у цих процесах. Таким антидержавним свавіллям і злочинними діями узурпатор хоче забезпечити собі вічне панування і назавжди встановити диктатуру мафії в Україні.

Українці віддали свої голоси опозиції, і вона перемогла. Якщо зараз втратимо перемогу в 13-ти мажоритарних округах, якщо «проковтнемо» незаконні рішення продажних судів, якщо здамо хоч одного нашого кандидата-переможця - гріш нам ціна. Ми повинні відстояти всіх до єдиного: Левченка, Романюка, Булатецького, Карнацкого, Марченка і т.д., всіх. Влада Януковича - це влада брехунів і шулерів, вони грають тільки по правилам тотального кидка. Вступати з ними в цивілізований діалог, як показала практика, безперспективно.

Категорично не можна визнавати сфальсифіковані результати ні на одному з 13-ти округів, де перемогли представники опозиції, жодне рішення ганебних судів.

Опозиція перемогла на цих виборах. Народ сказав «fa.k» окупаційній владі. Крапка. Ніяких перевиборів в округах бути не повинно. У нас є підтвердження переконливої перемоги опозиціонерів протоколами з мокрими печатками, це - офіційні документи. Цей чесний результат повинен бути зафіксований на законній підставі. Але більшість членів ЦВК, на жаль, виконують команди Банкової. Звідси «переможцями» і оголошують Засух, Губських, Пилипишиних і т.д. Але для всіх українців ці люди стали синонімами фальсифікацій, підкупу, бандитизму, брехні, криміналу та відвертих нехтувань нормами законів та Конституції. Як політики, вони вже не існують. Перемога такою ціною - це сором і вічне клеймо, жити з цим їм буде дуже важко. Переконаний, що самі люди вже дуже скоро дадуть гідну оцінку їм особисто та їхнім ганебним діям під час виборчої кампанії.

А нам зараз потрібен чіткий план подальших дій щодо захисту реального волевиявлення громадян України. Цього чекають люди, які повірили і підтримали «Батьківщину», «Свободу», «УДАР».

Отже, боротьбу за визволення України від кримінально-окупаційної орди не закінчено, все тільки починається...

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]