Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.10.2012 23:16

Мертві повстануть з могил?

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Щоб проголосувати за КПУ. Або українців тримають за ідіотів?

Знову про соціологію, звичайно «чорну».

У своїй попердній публікації я писав про спробу політтехнологів Банкової маніпулювати свідомістю громадян, підкидуючи усілякі маразматичні рейтинги в ЗМІ.

Я згадував про 4,8%!!!, які малюють латентному регіоналу і приплічнику Януковича Ющенку з його політичною «труною» під назвою «Наша Україна».
От сьогодні прочитав, що, виявляється, у «червоних» вже 12% рейтингу довіри українців!!!

Стоп! Ну є ж межа безглуздю і політично-соціологічному цинізму. Це таке саме божевілля як і високий рейтинг «НУ» чи «впердівців».

Чи не найбагатша і найзаможніша в Україні капіталістична КПУ, що фінансується олігархами Януковича, з усіх екранів та білбордів волає про соціальну справедливість, рівність, націоналізацію підприємств і т.д. Щоправда, вони мовчать, що те, що вони хочуть націоналізувати, належить якраз тим, у кого вони безсоромно беруть гроші. На їхню розкішну рекламу вже витрачено сотні мільйонів. Звідки? Може, Симоненко скаже, що це все на членські внески? Смішно.

Як на мене, чути такі лозунги  від тих, хто давно знаходиться у провладній продажній більшості Януковича, щонайменше, маячня. Адже, комуністи вже давно нахабно розкошують: їздять на найдорожчих іномарках, утримують заміські вілли і престижні квартири. Якось дивно для поборників соціальної рівності. Чи не так? Тому про моральний бік цього політичного маразму промовчу.

Будь-яка освічена людина це розуміє. Але мене обурює інше.

От намалювали їм 12% рейтингу в одному з недавніх досліджень. Запитання: невже українців тримають за ідіотів? Підкажіть, а хто за них голосуватиме? Адже тих, хто сумує за «вєлікім і могучім», залишилось дуууууже мало.

То невже мертві піднімуться з могил, щоб проголосувати за комуняк і за повернення в совок? Не вірю! Стільки мертвих не підняти.

Друзі, це я знову до того, що жодному з цих, так званих, «дутих» рейтингів, що тиражують в ЗМІ за вказівкою Банкової, вірити не можна. Суцільна, абсолютна брехня.

Зрештою, кожен сам вирішуватиме, кому вірити, а кому ні. Одне знаю точно: антинародні, антидержавні, аниукраїнські сили, - ані комуняки, ані регіонали, ані всі їхні посіпаки, замасковані під «незалежних» або псевдо опозиційних, -  в Україні не пройдуть.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]