Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.08.2011 16:08

Ambassador за 10,4 млн. USD

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

Популярну каву Ambassador тепер буде продавати п'ятий за величиною виробник у світі - Strauss Group. Покупка прав на цю марку обійшлася ізраїльській групі в $ 10,4 млн. Для Strauss Group, відомої в Україні торговими марками Elite, Roberto Totti і "Чорна ка

Популярну каву Ambassador тепер буде продавати п'ятий за величиною виробник у світі - Strauss Group. Покупка прав на цю марку обійшлася ізраїльській групі в $ 10,4 млн. Для Strauss Group, відомої в Україні торговими марками Elite, Roberto Totti і "Чорна карта", це можливість посилити позиції в преміальному сегменті - в минулому році компанія втратила контракт на дистрибуцію Lavazza .

Договір про купівлю прав на Ambassador з власником торгової марки Sucafina Group ізраїльська група Strauss Group підписала 31 липня. У повідомленні про угоду Strauss зазначає, що покупка обійшлася компанії в $ 10,4 млн, з яких $ 8 млн - вартість торгової марки, а $ 2,4 млн компанія заплатить за право покупки поза конкурсом. Угода включає права на продаж розчинної, меленої та обсмаженої кави під цим трейд-марком.

Ambassador була єдиною торговою маркою Sucafina Group, тепер компанія буде займатися тільки поставками кавових зерен. Ймовірно, підготує незабаром новий проект з новою назвою на міжнародний ринок.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]