Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.03.2011 11:04

Акредитація технологічних брокерів

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

До мене поступило декілька звернень з приводу державної акредитації технологічних брокерів. Йдучи читачам мого блогу на зустріч, подаю нижче перелік необхідних документів та "козу" звернення до МОН України.

До мене поступило декілька звернень з приводу державної акредитації технологічних брокерів. Йдучи читачам мого блогу на зустріч, подаю нижче перелік необхідних документів та "козу" звернення до МОН України.

Документи які потрібні для акредитації технологічних брокерів в МОН України:
1) Заява від фізичної особи на заступника міністра МОН України. 

Приклад заяви:
Міністерство освіти і науки 
України Заступнику міністра 
Голові державної акредитаційної комісії 
Стрісі М.В.

Шановний Максиме Віталійовичу!

Я … надаю документи для проходження державної акредитації у сфері трансферу технологій.
Додаток на ….. листах в одному примірнику.


Підпис                                                                    дата

2) Заявка на проходження державної акредитації на право провадження посередницької діяльності у сфері трансферу технологій (Затверджено Наказ МОН від 25.07.07 №654)
3) Резюме (останні 5 років в розширеному вигляді (обов’язково повинно бути будь-яке навчання або робота яка була пов’язана з трансфером технологій, будь-який досвід ?› дипломи, сертифікати, ліцензії, тренінги)). В резюме обов’язково повинен бути досвід пов’язаний з трансфером технологій. 
4) На окремому листку Повні поштові реквізити фізичної особи.
ПІБ:
Місце проживання:
Телефони:  службовий, домашній, мобільний.
Контактна E-mail адреса
5) Рекомендаційні листи  ?› мінімум 3 листа  від фіз. або юр. осіб, що працюють у сфері трансферу технологій. Обов’язково вказати: … добре зарекомендував себе … рекомендуємо для акредитації … .
6)-Паспортні дані (1,2 та реестрація (кожна копія на окремій сторінці завірена підписом особи власника паспорта).
-Індифікаційний код (завірений відділом кадрів печаткою – «З оригіналом вірно», печаткою підприємства та підписом начальника відділу кадрів або начальника підприємства).
-Диплом  (завірений відділом кадрів печаткою – «З оригіналом вірно», печаткою підприємства та підписом начальника відділу кадрів або начальника підприємства).
-Трудова книжка (завірена відділом кадрів печаткою – «З оригіналом вірно», печаткою підприємства та підписом начальника відділу кадрів або начальника підприємства (кожна копія на окремому листку)).
7) Довідка про наявність досвіду з приводу трансферу технологій (тільки якщо немає розширеного резюме)

Особливо підкреслю, що важливо обрати спеціалізацію, за якою буде відбуватися акредитація, документи засвідчити нотаріально. Також, дуже важливим є розділ "досвід роботи у сфері трансферу технологій".

Успіху тим, хто прийняв рішення йти важким шляхом технологічного брокерства!
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]