Про автора

Єгор Осадчук Приватний підприємець

Професійна діяльність. Приватний підприємець.

Працював у галузі важкого машинобудування та у сфері інноваційної діяльності, а саме розвитку та впровадження новітніх технологій. Нині надаю підприємствам послуги з інноваційного менеджменту, розробки та оптимізації бізнес-моделей та технологічній експертизи інвестиційних проектів. Також працюю над розробкою та впровадженням рішень, що відповідають принципам циркулярної економіки та сталого розвитку.

Під час своєї професійної діяльності на виробництві брав безпосередню участь у впровадженні нових технологічних процесів, оптимізації основних та допоміжних виробничих процесів, освоєнні нових типів продукції, розширенні ринку збуту та погодженні спірних питань. У сфері інноваційної діяльності займався налагодженням комунікації з науково-дослідними організаціями, пошуком та експертною оцінкою наукових розробок в різних галузях, підготовкою інноваційних проектів до комерціалізації, встановленням партнерських відносин з українськими та закордонним приватними і державними підприємствами-споживачами технологій та з організаціями, що спеціалізуються на трансфері технологій.

Сьогодні продовжую свою професійну діяльність, а також приймаю безпосередню участь в кількох соціально важливих проектах, що мають на меті забезпечення виходу країни з кризи та відновлення в ній соціальної і ділової активності.

Освіта. Маю вищу технічну освіту.

Контакти
E-mail: [email protected]