Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.02.2016 13:31

TREE cycle: філософія змінюється – Київська громада підтримала петицію

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Наша концепція збігається з життєвими інтересами української громади.

Успіх нашої ініціативи не потребує масштабних інвестицій і не залежить від темпів зростання вітчизняної економіки.

Майбутнє TREE cycle народжується у площині взаємної поваги  – до себе, своєї родини, свого подвір’я, своєї землі, своїх нащадків.

Не зважаючи на мінливі політичні та економічні негаразди, ми будуємо новий світ - приязний і комфортний для нас самих.

Голосування на сайті петицій Київради засвідчило - наша петиція про необхідність введення роздільного збору сміття набрала необхідні для розгляду 10 тисяч підписів!

Київська громада підтримала нашу вимогу «ввести цивілізовану європейську систему управління відходами та прийняти Закон про роздільний збір відходів», на виконання якого встановити спеціальні контейнери на вулицях, в кожному дворі, на територіях шкіл, вузів і громадських закладів. Для контролю за виконання нового законодавства пропонувалося ввести систему штрафів за невиконання норм цього закону.

Більше того, депутати Київради прийняли рішення звернутися до профільного комітету ВР України з пропозицією підтримати згадану ініціативу громади і попросити прискорити прийняття відповідного закону.

Особливо важливим для нас є той факт, що врегулювання питання роздільного збору сміття є одним з базових елементів національної програми  TREE cycle.

Таким чином можемо констатувати - наша концепція збігається з життєвими інтересами української громади і сприяє поступовим позитивним змінам суспільної філософії господарювання.

Отже, сповнені натхнення від позитивних новин, продовжуємо спільну роботу з громадою і законотворцями! 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]