Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.02.2016 13:31

TREE cycle: філософія змінюється – Київська громада підтримала петицію

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Наша концепція збігається з життєвими інтересами української громади.

Успіх нашоїініціативи не потребує масштабних інвестицій і не залежить від темпів зростаннявітчизняної економіки.

Майбутнє TREEcycle народжується у площині взаємної поваги – до себе, своєї родини, свого подвір’я, своєї землі, своїх нащадків.

Не зважаючина мінливі політичні та економічні негаразди, ми будуємо новий світ - приязнийі комфортний для нас самих.

Голосування насайті петицій Київради засвідчило - наша петиція про необхідність введенняроздільного збору сміття набрала необхідні для розгляду 10 тисяч підписів!

Київськагромада підтримала нашу вимогу «ввести цивілізовану європейську системууправління відходами та прийняти Закон про роздільний збір відходів», навиконання якого встановити спеціальні контейнери на вулицях, в кожному дворі,на територіях шкіл, вузів і громадських закладів. Для контролю за виконаннянового законодавства пропонувалося ввести систему штрафів за невиконання нормцього закону.

Більше того,депутати Київради прийняли рішення звернутися до профільного комітету ВРУкраїни з пропозицією підтримати згадану ініціативу громади і попроситиприскорити прийняття відповідного закону.

Особливоважливим для нас є той факт, що врегулювання питання роздільного збору сміття єодним з базових елементів національної програми  TREE cycle.

Таким чином можемоконстатувати - наша концепція збігається з життєвими інтересами українськоїгромади і сприяє поступовим позитивним змінам суспільної філософії господарювання.

Отже,сповнені натхнення від позитивних новин, продовжуємо спільну роботу з громадоюі законотворцями! 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи