Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.02.2016 14:13

Любити Батьківщину!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Події, що розгортаються на теренах України пробудили ментальність нашого народу - стояти за своїх братів.

Майже століття назад наш народ зіштовхнувся з подібною критичною ситуацією. І в 1918 році і сьогодні йдеться про виживання Української державності під тиском внутрішніх протиріч і зовнішньої агресії. Що тоді, що тепер нерішучість політиків обурює український народ і збільшує недовіру до влади. Але це не зламало дух синів та дочок свої землі. Бо і тоді, і тепер на захист країни стали добровольці, а на допомогу добровольцям стали волонтери.

Події, що розгортаються на теренах України пробудили ментальність нашого народу - стояти за своїх братів. Війна вирвала молодих юнаків з рук матерів, дорослих чоловіків з сімейного вогнища, а сміливих дівчат з обіймів долі. Так само, у 1918 році, ще зовсім юні учні, але відважні хлопці, зупинили близько 4-х тисяч більшовицьких військ поблизу містечка Крути.

Саме від Крут починається етап формування ідеології цінності справжньої національної позиції. Багато хто із сучасних бійців спирається на постаті відомих історичних героїв, які так само боролися за Батьківщину, як і вони тепер.

 І якими б суперечними сторонами не описували життя Євгена Коновальця, в очах хлопців на фронтовій він є героєм. Він, як і вони, покинув все заради рідної країни, віддаючи кожну хвилину життя за її існування.

Як багато добра принесли юні патріоти Україні, як відважно вони боролися за її права. Вшановувати пам'ять героїв - ось, що має бути закладено в свідомості кожного. Згадувати про їх подвиги не лише раз на рік, а й ніколи не забувати!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]