Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.01.2016 16:27

Дискусійний клуб «НЕП» визначив орієнтири

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Плануємо зосередитися виключно на інноваційних проектах.

 У середу в гостинній кав’ярні театру «Браво» відбулася інавгураційна зустріч засновників нашого дискусійного клубу «НЕП».

 Спілкування було наповнене конкретним змістом.

Щодо організаційних засад роботи клубу :

Домовилися про щотижневі зустрічі. Вхід для учасників – вільний. Членських внесків не буде. Водночас, підтвердженням участі є регулярна присутність на засіданнях (зрозуміло, що відвідувати клуб кожної середи  без виключення не вдасться нікому :-).

Кожного вечора відбуватиметься дві тематичні доповіді (до 20 хв) та їх обговорення (до 40 хв.). Умови участі потенційних доповідачів обумовлюються окремо. Але вони є більш ніж ліберальними – головне, щоб тематика виступу була цікавою для суспільства.

Результати кожної доповіді фіксуватимуться у відповідному відео сюжеті, котрий буде доступний для широкого загалу на відповідному інтернет-каналі, як і стислий письмовий зміст доповіді.

Щодо концептуальних засад роботи клубу :

Плануємо зосередитися виключно на інноваційних проектах.

 В умовах критичного відставання від передових світових економік маємо шукати рецепти для «стрибка» у сферу господарства «п’ятого-шостого переділу». Це можливо за умови концентрації державно-приватного партнерства виключно на декількох ключових напрямках.

 За результатами послідовного розгляду десятків ініціатив спільними зусиллями виокремимо 5-7 пріоритетів, на яких запропонуємо сконцентрувати увагу держави і підприємницької спільноти у найближчій перспективі.

 У полі зору – широке коло напрямів. Це  - альтернативна енергетика, раціональне господарювання, IT- техноло гії, аграрний сектор, космічна галузь, медицина нових технологій, профілактика здорового способу життя шляхом концептуальних змін у самосвідомості громадян (здорове харчування) тощо.

Працюємо за умовною схемою: соціально-економічний інжиніринг - визначення стратегічних напрямків економічного розвитку нової України – створення основ для Нового суспільного договору.

Щодо філософії здорового життя і раціону :

Про поєднання духовної практики з простими принципами оздоровляння власного організму, відкриття нових енергетичних і життєдайних можливостей «продуктів з нашої планети» - у наступному матеріалі, де ми розкриємо основні тези тематичної доповіді знавця цієї тематики – Юрія Волкова.

Запрошуємо також до нас наступної середи, 3 лютого ц. р., коли обговорюватимемо доповіді фахівців у сфері відновлювальної енергетики та програмування.

До зустрічі!
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]