Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.11.2015 11:28

А вашу дитину хрестив Путін?

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Пан Медведчук має багато об'єктів від "Спорт-тур", "Терра-інвест" та "Укркапітал": квартири, будинки, особняки, бази відпочинку, земельні ділянки. Все це сягає 10 тисяч кілометрів по всій Україні.

Сірий кардинал української політики часів Кучми Віктор Медведчук в своєму блозі Livejornal представляє виключно "проукраїнські" ідеї. "Представник" України на Мінських перемовинах переймається "проблемами" постмайданної влади та "залежністю" країни від Заходу. Це можна побачити перечитавши заголовки його останніх публікацій: "Недовольство действиями власти достигло "домайданного" уровня", "Европейцы научат украинцев работать плохо", "Слуги народа хотят жить по-барски", "Еврореформы как путь к дефолту".

Колись він був архітектором юридично-судової системи, а зараз саме в судах у нього відбирають особняк на Оболоні та в Сімеїзі (а це не єдині його "чесні надбання"). При цьому відбирають і український, і російський суд. Що символізує давно відому істину – зрадник ніколи не буде своїм серед чужих. Не може бути кум Путіна своїм для українців, не може бути своїм для росіян наш співгромадянин.

Хотів би для повноти картини просто перелічити найвідоміші об'єкти його н-кількісті особняків про які повідомляє Еveryday.in.ua:

1) Віктор Медведчук володіє 6,16 га на вул. Вишгородська,150 та 152. На цій ділянці в п’яти кілометрах від януковичевського "Межигір’я" у нього є резиденція загальною площею майже 3 тис кв. м., з них жилплощі 438 кв.тм.

2) На Оболонській набережній Медведчук є ще ближчим до Януковича. Йому через фірму "Спорт-тур" належить будинок №57, а сім’ї втікача-президента – №33.

3) Це найкрупніший об’єкт компанії "Спорт-Тур" загальною площею споруд майже 6 тис кв. м., включаючи тераси, басейн, вертолітний майданчик. Маєток зведений на території колишнього санаторію ім. Баранова, що припинив свою роботу на початку 2000-х. У 2013 році виник скандал, бо "Спорт-Тур" відгородив від моря парканом дитячий протитуберкульозний санаторій. Саме тут у 2012 році він приймав свого кума – Володимира Путіна (російський президент є хрещеним батьком доньки Медведчука і телеведучої Оксани Марченко, хрещена мати – дружина російського прем’єра-міністра Світлана Медвєдєва).

Пан Медведчук  має ще багато інших об'єктів від "Спорт-тур", "Терра-інвест" та  "Укркапітал": квартири, будинки, особняки, бази відпочинку, земельні ділянки. Все це сягає 10 тисяч кілометрів по всій Україні(а може й світу).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]