Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.05.2015 08:46

Всі засоби хороші

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Про координацію діяльності органів внутрішніх справ щодо захисту прав і свобод громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань влада (діюча) забула назавжди.

Реформування, яке на сьогодні проводить влада в цілому, та , безпоседн ьо, в МВС України , несе лише фейкові цінності замилюючи очі українському народу. Бажання висунотої майданом влади «укоренитися на завжди», лише підтверджує те, що кожен вирішує свої особисті питання за допомогою свого службового становища, а на людей їм начхати! Недосконалість в організації та управління  правоохоронною с и стемою призводить до  порушення прав і свобод людини і громадянина, остаточно зни щ у є довіру населення до правоохоронних органів  у цілому, та негативно впливає на своєчасність і ефективність заходів, спрямованих на захист та реалізацію визначених Конституцією України та законами прав і свобод. Про к оординаці ю діяльності органів внутрішніх справ щодо захисту прав і свобод громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, охорони громадського порядку і забезпечення громадської безпеки, влада ( діюча) забула назавжди!

В якості стеба ( прикола), була запропонована грузинська модель реформування МВС, з можливими «заохочувальними призами»: чарівною дівчиною, яка представляла  модель рефо р ми по - суті і по-формі - теж! Але нам всім добре зрозуміло, що за представленою моделлю ховається вся таж структура організаційної діяльності МВС, де в першу чергу треба подолати корупційну платформу  серед наших політиків.  Всі ці понти з назвами ( поліція), промоушеном, показовою реформою, рекрутом нових людей - це лише один із можливих варіантів відволікання уваги. 

Політика Міністерства внутрішніх справ України та особиста мета міністра поляга є в зачистки всьго  «під нуль», тобто позбавитися громадської участі та контролю, кр и тик и і обурення щодо відсутності ді є вих та реальних реформ. Викоренити протестуючий   громадянських актив в український спільноті. Все це робиться для того, щоб зосередити владу в одних руках ( одної політичної сили),  через  «закрутку гайок», за якою стоїть ідея формування жандармської системи.

Перед Українською спільнотою постало нагальне питання  відставки Міністра внутрішніх справ України Авакова Арсена. І парламент ніби то ставить це питання на розгляд! І ніби то яскрав і промови про корупцію в системі, мають відгук у суспільстві! Але як на мене це суцільний цирк! Весь цей спектакль побудований для збереження місця цьому ж міністру ще на найближчі пів року , а не про реформи чи зміни. Звертаю вашу увагу, що нами запропонован ими реформи у силових структурах через проект  Національної Поліції місцевого самоврядування ніхто навіть не поцікавився , будь - як і пропозиції зверхньо ігноруються, бо тоді до реформування зможе долучитися громадськість, чого вони КАТЕГОРИЧНО бояться. 

Мені щиро шкода репутації депутатів, які ініціюють відставку Авакова, знаючи, що « цей цирк» , спланована акція , і ма є на меті імунітет ще на пів року ( модель , яка спрацювала у Яценюка) . Ще більш шкода патріотів, які можливо будуть використані в темну!

Отже, будь-які запропоновані моделі реформування ці є ю командою, лише вводять  в оману українське суспільство. Влада намагається використовувати всі засоби за для досягнення своїх цілей. І не важливо моральні вони чи ні, адже, як кажуть наші сусіди кацапи, «на войне все средства хороши». 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]