Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
12.10.2014 15:45

Жити по-новому, ***?

Керівник Аналітичної групи ім. Григорія Сковороди

Наші хлопці подзвонили з Черкас. Кажуть, принцип «Жити по-новому» в місті працює "на повну".

Друзі подзвонили з Черкас. 

Кажуть, що по-перше, один з кандидатів, як не дивно, з Блоку Петра Порошенка  (БПП) на всіх стовпах округу розмістив свої плакати. Вони провисіли день-два, потім їх "люди пороха" тихо здерли і сказали, що це «проіскі конкурєнтов". В результаті -- на всіх місцевих каналах красується перша жертва чорного піару (кандидат від БПП), яка скаржиться, що почали діяти «чорні технології» J ))) Дуже смішно, зачот. :)))  Не діє.

По-друге, кажуть, що навіть «Громадське телебачення Черкас»  по недосмотру засвітило технічного кандидата від поважного Петра Олексійовича.   Є така собі дівчина-фотолюбитель Тетяна Осіпенко, яка навіть не приховує, що працює в партії «Блок Петра Порошенка» десь в Києві чи під ним. Гарантую, що бідну дівчинку «виюзають» так, що мало не здасться нікому. Сюжет про це дивіться нижче . Тані більше не наливати :).

І, найголовніше – друзі кажуть, шо реально працюють зараз люди по комісіях за кандидатів по БПП. Дуже серйозно працюють.  

Тож я так і не зрозумів: ми живемо по-новому, чи ні? 

А якщо живемо, то ***? :)

https://www.youtube.com/watch?v=fxLhhAhLgqw

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]