Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.03.2015 20:49

Грузія - не приклад економічного розвитку для України!

Економіст і політик, народний депутат України (VIII скликання)

Грузія як приклад успішного економічного розвитку для України – це або недолугий жарт, або економічне невігластво, або антиукраїнське запроданство. Економічному розвитку нам треба навчатись не у Грузії, а у Польщі, Чехії та Туреччини, яких ми випереджали

Грузія як приклад успішного економічного розвитку для України – це або недолугий жарт, або економічне невігластво, або антиукраїнське запроданство.

“Економічного дива” в інтересах громадян там не відбулося. Країна, в якій 15% населення взагалі не має роботи вже понад 10 років... Країна, де лише 38% зайнятих працює по найму, а інші 62% є “самозайнятими”, більшість з яких ледве заробляє собі на виживання на власному городі.... Країна, де безробіття в міський місцевості стабільно перевищує 25%... Де більше половини населення (!) зайняті в агросекторі, який створює лише 9% ВВП – просто приречена на бідність до проведення справжніх структурних економічних реформ та розбудови власної промисловості і пов'язаної з нею системи освіти! 

Економічному розвитку нам треба навчатись не у Грузії, а у Польщі, Чехії та Туреччини, яких ми випереджали ще 25 років назад і які дуже круто – в рази – обійшли нас за цей час. Замість того щоб навчатись у цих європейських країн, а також у Кореї, Малайзії, Китаю та навіть Білорусі, замість того щоб провадити потужну промислову й інвестиційну політику Україна пішла хибним шляхом деіндустріалізації, шляхом Грузії та Молдови, а не країн-чемпіонів!

Подивіться траекторію економічного розвитку України та наших країн-сусідів за часи незалежності (до військової агресії). МИ ЗОБОВ’ЯЗАНІ ДОКОРІННО ЗМІНИТИ ЕКОНОМІЧНИЙ КУРС НАШОЇ ДЕРЖАВИ! Дерегуляція, життя від кредиту до кредиту МВФ та “затягування пасків” населення – це шлях до економічного провалля. І я особисто і Радикальна партія, і всі свідомі економічні патріоти України - однодумці, ми зробимо все, щоб це змінити! Щоб розвинути потужне вітчизняне виробництво та забезпечити на його основі міцний добробут громадян!

РПЛ економіка.jpg

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]