Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.11.2016 12:42

Акція “Е-десятина”: волонтери звернулися до депутатів-майданівців

Засновник волонтерського руху "Повернися живим"

У третю річницю початку Революції Гідності, ми вирішили звернутися до тих депутатів, хто потрапив у Парламент на хвилі постмайданівських настроїв маючи значний кредит суспільної довіри.

15171130_725955104228596_8744445988693411117_n.png

Десять днів тому, після оприлюднення Е-декларацій українських політиків, ми разом з ветеранами АТО надіслали листи-звернення ТОП-посадовцям, чиї статки відверто вразили країну.

Як ви це часто радили у коментарях - ми запропонували політикам допомогти армії частиною їх готівкових коштів, або ж надавши для продажу на відкритому аукціоні одну з коштовних речей, що фігурує в оприлюднених ними е-деклараціях.

У третю річницю початку Революції Гідності, ми вирішили звернутися до тих депутатів, хто потрапив у Парламент на хвилі постмайданівських настроїв маючи значний кредит суспільної довіри. А саме: Мустафі Найєму, Єгору Соболєву, Сергію Лещенко, Олегу Мусію, Ользі Богомолець, Михайлу Гаврилюку, Ігорю Луценку, Володимиру Парасюку, Ганні Гопко та Сергію Висоцькому.

Сьогодні вони представляють різні політичні сили, і у порівнянні з депутатами “старої школи”, їх статки виглядають більш ніж скромно. Попри це їм ми також запропонували допомогти армії. Чому? Тому, що серед вас є ті, хто отримуючи зарплату 2-3 тис грн - щомісяця переказує по 100-200 грн на тепловізори, і робить це вже третій рік поспіль. Крім того, ми вважаємо, що деколи має значення не тільки сума внеску, але й його системність.

З текстами усіх десяти листів депутатам-активістам Майдану ви можете ознайомитися за посиланням:
https://drive.google.com/open?id=0B857Hh6GokBWMFlKQ19ySS00RXc

І поки ми готуємо як чергові звернення топ-посадовцям у їх адміністрації, так і наступні відправки тепловізорів та нічної оптики нашим військовим у зону АТО – нам потрібна ваша підтримка.

Адже, як показали перші десять днів акції#еДесятина, сьогодні, як і три роки тому – розраховувати ми можемо передовсім на власні сили. Тож, до справи: https://goo.gl/8esJED

Проект «Повернись живим» 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]