Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.04.2014 23:01

Йдемо до складу Російської Федерації?

У 1918-1919 роках на території України бунти "робітників" виступали передумовою введення на територію України більшовицьких військ, проголошення квазіреспублік і повну втрату Україною суверенітету. Історія повторюється.

Виступи у східних областях України та захоплення державних установ (ОДА, УСБУ, обласні прокуратури) 06 квітня - лише початок. Далі, очевидно, слідуватиме проголошення "незалежних республік" і введення на територію самопроголошених держав збройних сил Російської Федерації. Мета таких дій - вся Україна.

Саме так розвивалися події в Україні у 1918 - 1919 роках. Поки одні писали універсали, інші просто підняли бунт і ввели війська на територію України. У рамках однієї цивілізаційної моделі історичні події мають правило повторюватися. Ще трохи, і нам усім варто вчити російські закони та звичаї.

Сумніваюся, що серйозний гравець, яким безумовно є Росія, робить ставку лише на зрив виборів  Президента України 25 травня 2014 р.

У такій ситуації застосування амністії й інших заходів прощення до праволамів є неприйнятним. Думаю, є всі правові підстави запровадити спеціальний стан (посилене патрулювання всієї території міст, блокпости та т.д.) у певних містах. Якщо влада допускає захоплення ОДА - це поганим закінчується. Особливо коли частина території нашої держави вже анексована.
Важливо, щоб закон почав працювати! Не потрібно хапати і тягти до буцигарні всіх, хто потрапляє під руки, як це було в Києві за попереднього режиму. Але й чекати, що все обійдеться й їздити в буремний час до інших країн також не варто. Адже в міжнародній політиці право сильного та безправ'я слабого ніхто не відміняв! 
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]