Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.05.2011 09:56

Заява Сергія Власенка, народного депутата України («БЮТ - Батьківщина»)

Народний депутат України

Я вважаю, що, саме сьогодні, коли стан здоров’я Ю.Луценка став критичним, прокуратура фактично скинула з себе відповідальність за його життя.

Прес-служба народного депутата Сергія Власенка  («БЮТ - Батьківщина») повідомляє, що Сергій Власенко як досвідчений юрист знає не лише свої обов’язки, але й права громадянина України. Як громадянин він має право вільно висловлювати свої думки, зокрема, про відповідальність слідчого Генпрокуратури за стан здоров’я колишнього міністра внутрішніх справ Ю. Луценка.  

На момент заяви, Сергій Власенко не мав відомостей про те, що Генпрокуратура направила до Печерського районного суду Києва кримінальну справу стосовно Ю.Луценка. 

Дійсно, на цій стадії слідчий Генпрокуратури не має права ухвалювати процесуальні рішення і, відтак, впливати на стан здоров’я Ю.Луценка.

Водночас, Сергій Власенко вважає, що, саме сьогодні, коли стан здоров’я Ю.Луценка став критичним, прокуратура фактично скинула з себе відповідальність за його життя.

Сергій Власенко переконаний, що слідчий в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України Сергій Войченко своїми діями примусив Ю.Луценка вдатися до голодування, що у всьому світі вважається крайнім заходом протесту. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]