Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.09.2015 12:41

Один крок до порозуміння нації

Антиквар, галерея "АтрибутЪ"

Щодо петиції Президенту України "Амністія учасникам подій 31.08.2015"

Під час революційних подій минулого року подібна петиція набрала би необхідних 25000 голосів десь на протязі години. Мова йде про петицію щодо амністії, учасників подій 31.08.15 під ВРУ. Всіх,  крім гранатометника, який кинув бойову гранату на нацгвардійців.

 Усвідомлюю, що зараз не зима 2013-2014, коли кидання каміння і коктелів Молотова у ВВшників та міліцію сприймалось як обов’язковий ритуал до або після ранкової кави. Але згадайте, в цілому ті події підтримувало   більше половини населення України. А отже ви підтримували: барикади, бруківку, палки, рушниці  тощо. А  ще ви всіляко підтримували  амністію, яку прийняв Янукович і минулий склад Ради по відношенню до революціонерів. Особисто я не ходив з прапором по вулицям Київа, не жбурляв каміння у міліцію, не «пригощав» їх коктелями і т.д, втім дещо допомогав, часто  бував на Майдані і навіть один раз махався з тітушнею. 

Жодного із затриманих або підозрюваних осіб, які були учасниками подій 31.08 особисто не знаю. Проте важаю, що там, під Радою були українці, з близькими до майданівських переконаннями. З ними теперішнім можновладцям також потрібно шукати компроміс, атже завдячуючи українським патріотам вони отрималу владу. А разом з нею і відповідальність за всю країну,  з людьми  різних  поглядів, що проживаютьвід  Донбасу до Галичини. Чи не видається вам абсурдним те, що минула влада амністувала патріотів, а ця змусить їх сісти, і все це при вашій мовчазній згоді.

І останнє, петиція  про вільне володіння зброєю, хоч і набрала необхідних 25000 голосів, проте навряд чи реалізується у вигляді закону, навіть якби набрала п’ять мільйонівголосів. Ваш підпис під цією петицією дозволить владі без приниження своєї своєї гідності (а ви знаєте що вона у неї занадто висока, після Революції Гідності)  здійснити крок до порозуміння в суспільстві. Можливо   амністія спасе  чиєсь життя, туму що як ви знаєте далеко не всі затриманні під ВРУ,  хоч в чомусь винні.

 Отож прошу, знайдіть  хвилинку часу і підтримайте цю петицію на сайті Президента.

 До речі слово ПЕТиція начебто навмисно створене для відправки ПЕТру Олексійовичу. 

Петиція тут: https://petition.president.gov.ua/petition/2938  

Слава Україні

Репост

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи