Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.08.2014 19:07

Прикрості незалежності

Антиквар, галерея "АтрибутЪ"

Чи є за що поважати минулих президентів?

Кравчук, Кучма, Ющенко, Янукович! 23 роки правління і «незалежності»!

Чи не любите ви цих запроданців України так, як не люблю їх я, тобто всіма фібрами душі, з усім ентузіазмом, з усією несамовитістю? Або, навпаки, скажіть, за що ми – український народ - мусимо хоча б поважати цих зрадників, які під час свого правління впоралися хіба тільки з тим що вкрали і допомогли вкрасти майже всю державну власність купі розбійників? Кожний з них вклав свою вагому частку в те, що відбувається зараз на сході, та й взагалі в Україні, а тепер на політичних ток-шоу, або на своїй сторінці в інтернеті пояснює: «як нам слід поводитися між собою та з ворогом». Хто задарма віддав на металобрухт третій за величиною арсенал ядерної зброї в світі, не отримавши з того жодної користі? Хто закоханий в своє відображення в дзеркалі тільки й займався тим, що грабував державу, а виходячи до людей, причмокуючи, з сумом розмірковував про якість прикрості, що заважають нам стати повноцінною нацією, з сильною армією та іншими атрибутами державності. Чи є у них право повчати нас демонструючи свою псевдомудрість?

На відміну від минулих очильників України, Порошенко став Президентом завдячуючи складу обставин і без патронату минулого глави держави. Можливо, це й добрий знак, немає пуповини, яка напряму пов'язує його з минулою владою. Я далекий від думки, що пан Порошенко є нашим Вацлавом Гавелом чи генералом де Голлєм, адже свого «гавелов-деголлєй» в особі В.Черновола та Л.Лук'яненка Україна прогавила ще в 91-му, але мусимо, принаймні до кінця війни, згуртуватися навколо президента і частково покласти на нього свої сподівання. Щодо безславних виродків, що правили Україною до цього часу. Для них найкращим місцем були б келії далекого від Києва монастиря, де б вони жили в якості схимонахів. Хай би там, а не на телебаченні, молитвами спокутували свою провину перед Україною до віку. Хоча, чесно кажучи, не пригадаю, щоб хоча б один з цих щурів вибачитися перед нацією за свої гріхи.

З Днем Незалежності! Слава українському народу і смерть москалям, що прийшли на нашу землю!

Теги: Україна
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]