Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.06.2015 16:21

Депутатський звіт за 2014-2015 рік

Ексдепутат Київради від фракції "УДАР-Солідарність"

Шановні дарничани! Дякую за вашу підтримку. Це був складний рік. Систему, яку більше двадцяти років нищила корупція, важко змінити одразу.

Шановні дарничани!

Дякую за вашу підтримку. Це був складний рік. Систему, яку більше двадцяти років нищила корупція, важко змінити одразу. Зараз ми робимо тільки перші, але вже дуже відчутні кроки. 

Влада нарешті почала дослухатися до людей. Відбуваються реальні зміни.  Пропоную вам ознайомитися з моїм річним звітом як депутата Київради. Готовий вислухати всі ваші зауваження та пропозиції щодо фактів, викладених у цьому звіті. Наскільки б критичними вони не були. Звичайно, не все задумане вдалося реалізувати, але зроблено досить багато.

Вважаю, що депутатський звіт – одна з найважливіших складових моєї роботи, мірило якості. Головне для мене – завжди відстоювати інтереси дарничан, вирішувати їхні проблеми. Приходьте, пишіть, телефонуйте. Я відкритий до співпраці. Завжди готовий розглядати нові ідеї, навіть якщо вони часом не співпадають із моєю власною думкою.

Ще раз дякую!

Зі щирою повагою,
ваш Сергій Левада

Районка_N5_5-1-1.jpg

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]