Про автора

Руслан Тимофєєв Founder CLUST, серійний підприємець

Професійна діяльність. Founder CLUST, серійний підприємець, Founder & Managing Partner в інвестиційному фонді Adventures Lab, Board Member в Young Business Club. 

З 2019 року керуючий партнер у венчурному фонді Adventures Lab, який займається розвитком і фінансуванням IT-стартапів в Україні. Найвідоміші з них: Reface, StreamHero, Pibox тощо. 

До 2019 року відповідав за операційні процеси, а потім вирішив повністю зосередитися на венчурному фінансуванні та продав свою частину бізнесу.

У 2012 році разом із партнером Андрієм Алексейчуком заснував міжнародну CPA-мережу у ніші Health&Beauty. Партнерська програма наразі успішно працює в більше ніж 45+ країнах Європи, Азії, Африки та Латинської Америки.

Наразі в інвестиційному портфелі 15+ технологічних стартапів. Прагну розвивати українські діджитал-продукти, щоб підтримуючи економіку України та створюючи нові робочі місця. Переконаний, що ми маємо зрощувати майбутніх IT-фахівців ще зі школи, тому підтримую олімпіади з математики, заохочуючи дітей та підлітків до розвитку.

Освіта. У 2013 року закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого за спеціальністю Правознавство.   

Серед основних захоплень Руслана — сучасне мистецтво та колекціонування картин.

Контакти
E-mail: [email protected]