Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.05.2009 19:14

Озброєні невідомі в масках захопили офіс Асоціації «Газові трейдери Ук

Президент Асоціації "Надрокористувачі України"

Група невідомих озброєних осіб в масках 29 травня захопили будівлю, де розташовані офіси адвокатського об’єднання «Національна правова палата» та асоціації «Газові Трейдери України», що знаходиться за адресою: вул. Бажова 9.

Озброєні невідомі в масках захопили офіс Асоціації «Газові трейдери України» Група невідомих озброєних осіб в масках 29 травня захопили будівлю, де розташовані офіси адвокатського об’єднання «Національна правова палата» та асоціації «Газові Трейдери України», що знаходиться за адресою: вул. Бажова 9. Як повідомив юрист адвокатського об’єднання Олександр Поставець, близько 12-ї години в будинок увірвались озброєні люди в формі співробітників податкової міліції, змусили адвокатів залишити будівлю, інших співробітників компаній силоміць утримували в будівлі, заблокували вхід та розпочали обшук приміщень. А близько шостої вечора під будинок прибув автомобіль «Швидкої допомоги». Як з’ясувалося, медики прибули аби надати допомогу голові Асоціації «Газові трейдери України» Роману Сторожеву. Президента Асоціації «Газові трейдери України» Романа Сторожева та ще двох працівників компаній госпіталізувала швидка допомога. «Як це виглядало – відкривається шафа, не розбираючись, чиї це документи, ставиться мішок і все це просто так вигрібається, без опису, без нічого», - сказав Поставець. За словами юриста, жодних посвідчень або документів, які б підтверджували право нападників на подібні дії пред’явлено не було. Співробітникам «Національної правової палати» та асоціації «Газові Трейдери України» заборонили користуватися мобільними телефонами та не відреагували на їх вимогу надати правову допомогу. Більш того, людина, яка назвала себе слідчим (документів, які б це підтверджували так само надано не було) наказала силоміць вивести адвокатів з будівлі. «Один із бійців податкової міліції викрутив мені руки і потихенечку вдвох мене вивели і залишили поза межами території», - розповів співрозмовник, зазначивши, що решті осіб покидати будівлю заборонили, не дозволяючи будь-кому телефонувати та розповідати про перебіг подій. Нападники відмовились надавати будь-які коментарі пресі та не допустили представників ЗМІ всередину приміщення. За словами представниці «Національної правової палати» Анни Гранкіної, компанія звернулась з приводу захоплення будинку до прокуратури Дніпровського району столиці, СБУ та Генеральної прокуратури. Втім реакції цих установ і досі чекають.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]