Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.05.2016 16:08

Закону про вибори на Донбасі ще немає, а протести вже почалися

Народний депутат України VIII скликання (2014-2019)

Замість гнівних масових протестів значно більше користі принесуть конкретні політичні пропозиції по вирішенню проблеми, в обговоренні яких має взяти участь все суспільство.

Сьогодні в центрі Києва пройшов кількатисячний марш учасників і прихильників батальйону «Азов». Акція була емоційною і видовищною: палаючі фаєри, окутаний густим чорним димом натовп, викрики патріотичних гасел, люди в козацькому вбранні з литаврами тощо. Мета заходу – не допустити проведення виборів на окупованому Донбасі, які учасники події розцінили як зраду.

Безумовно, війна на сході країни зачепила горем тисячі українських сімей, і ті, хто втратив близьких і рідних в цьому протистоянні, нізащо не визнають політику будь-яких компромісів. Але якщо ми хочемо закінчення війни, а не її нескінченного продовження, то мусимо йти саме на компроміси. Ті, хто називає вибори на Донбасі і подальші кроки по політичному врегулюванні конфлікту здачею національних інтересів і плазуванням перед Москвою, завжди забувають лише одне – запропонувати хоч якусь реальну альтернативу, яка здатна покінчити з бойовими діями. Тому замість гнівних масових протестів значно більше користі принесуть конкретні політичні пропозиції по вирішенню проблеми, в обговоренні яких має взяти участь все суспільство. Інші варіанти – це безлад в країні і подальша війна на Сході, що навряд є кращою альтернативою виборам і мінським домовленостям загалом при всій їх недосконалості.  

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]