Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.10.2015 15:09

Київщина пройшла тест на демократію

Народний депутат України VIII скликання (2014-2019)

Вчорашні місцеві вибори вперше проходили паралельно з реформою децентралізації влади. За нових умов їх важливість важко переоцінити, адже необхідно було обрати тих, хто в подальшому буде опікуватися справами відповідного регіону.

Вчорашні місцеві вибори вперше проходили паралельно з реформою децентралізації влади. За нових умов їх важливість важко переоцінити, адже необхідно було обрати тих, хто в подальшому буде опікуватися справами відповідного регіону. Оголошенні результати екзит-полів за підсумками голосування засвідчили, що населення Київської області обрало демократичне майбутнє.

Незважаючи на декілька незначних порушень, в цілому вибори у регіоні пройшли успішно та спокійно, що свідчить про ефективну роботу влади та несприйняття виборцями беззмістовного агітаційного контенту.

Громада Київщини не піддалася провокаціям з боку опозиційних сил, які за допомогою чорного піару намагалися дискредитувати чинну владу в очах населення.  Відверта брехня та популізм цинічних політиків не змогли ввести в оману виборців, які продемонстрували високий рівень громадянської свідомості. Їм вдалося адекватно оцінити сучасну політичну ситуацію та зробити гідний вибір на користь тих кандидатів, які дійсно будуть займатися вирішенням проблем своїх виборців. Наслідками такого протистояння стала перемога демократично налаштованих сил. Тепер пріоритетним завданням є недопущення центробіжних тенденцій в їх середовищі. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]