Про автора

Ростислав Мельник Генеральний директор Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Професійна діяльність. Генеральний директор Корпорації Нерухомості РІЕЛ.

У 2001 році розпочав кар’єру у будівельній сфері, очоливши напрям інвестиційних проектів у громадській організації "Карпати". Одним із найбільших проектів, який у цей час був реалізований під його керівництвом, стало будівництво готелю "Rixos" у Трускавці.

У 2003 році заснував та очолив ряд компаній, які входять у структуру корпорації нерухомості РІЕЛ. До теперішнього часу є Президентом Корпорації нерухомості РІЕЛ, яка працює на ринках Львова та Києва.

У 2015 заснував унікальний для України реабілітаційний центр європейського зразка "Модричі" для пацієнтів з ураженнями спинного та головного мозку.

Є Президентом Федерації тенісу Львівщини, членом наглядової ради Українського тенісного клубу, переможець та призер тенісних турнірів у парному розряді.

Благодійна діяльність. Благодійний фонд Ростислава Мельника здійснює доброчинну діяльність у багатьох напрямках: розвиток дитячого та підліткового спорту, допомога вихованцям дитячих будинків, допомога родинам Героїв Небесної Сотні (виділення квартир), допомога учасникам АТО (спорядження, транспортні засоби, провізія), підтримка ветеранів АТО та їхніх родин (реабілітація, виділення квартир).

Освіта.
 Навчався у Львівському медичному університеті ім. Данила Галицького за спеціальністю "Лікувальна справа".